Fir roșu cu CCA!

05 May. 2009, 15:20 Seria 2
Fir roșu cu CCA!

După 0-1 la Tg. Mureș, Dorinel Munteanu știe că finalul de sezon pentru “U” va semăna cu numărul acrobatului de la circ care merge fără plasă pe o sârmă la mare înălțime.
 

Emoții mare în Seria Vest a ligii secunde și în subsolul clasamentului, acolo unde doar Mechel își știe deja soarta, iar FCM Târgoviște este și ea cu un picior în al treilea eșalon. Alte șapte echipe spun rugăciuni zi de zi pentru a evita naufragiul. Și nu numai la biserică. De frică să nu fie victima jocurilor de culise, Dorinel Munteanu, antrenorul lui “U” Cluj, l-a sunat pe Aron Huzu, viitorul șef al arbitrilor, pentru a se asigura că va avea parte de arbitraje corecte în ultimele șapte etape.

 

“Liga a II-a nu este așa de curată cum se crede, iar retrogradarea nu se va decide doar în iarbă. Am informații că unele echipe vor juca pe foarte mulți bani contra noastră, dar mă tem și de arbitraje. Chiar l-am sunat pe Aron Huzu și l-a rugat să fie atent la ce arbitraje vor fi în Liga a II-a în finalul sezonului”, a explicat și dezvăluit, totodată, “Neamțul”.

 

Primul prilej să se convingă dacă telefonul a fost cu folos se ivește mâine, când “U” primește vizita altei necăjite, Minerul Lupeni.

 

“Mulți vor zice că-s nebun, dar sunt convins că ne va fi mai greu cu Minerul decât la Tg. Mureș. Ei vor veni să se apere, fiindcă le convine și egalul, pe când noi suntem obligați să câștigăm. Meciul cu Minerul e vital pentru echipa noastră”, a mai spus Dorinel.

 

 

2 puncte în minus are Universitatea față de primul loc neretrogradabil, ocupat de CFR Timișoara

 

05 May. 2009, 15:20 Seria 2
Pe aceeași temă