Porfireanu se lasă de fotbal! Cum comentezi?

11 Feb. 2009, 13:26 Special
Porfireanu se lasă de fotbal!** Cum comentezi?

Dezamăgit de turnura pe care au luat-o lucrurile, atacantul Andrei Porfireanu a declarat că și-a acoperit colegii deoarece nu voia să le facă rău.

 

„Vroiam să îi scot pe ăștia și am intrat într-un c…t mai mare decât mine. Am comis-o. Stau ca prostul acuma și bătut și cu sarme în gură și fără bani. Altă echipă care mă primește nu cred că există. Mă apuc de serviciu. Asta a pus capac. Nu mă mai interesează fotbalul. La așa colegi (Vrabie, Nicodim si Ghiceanu) pe care eu îi protejez și ei mă lasă la greu nici nu se mai merită. Când am ajuns la Poliție ăia știau deja tot ce s-a întâmplat. Ce rost mai avea să mint că intram și la mărturie falsă”, a declarat Andrei Porfireanu pentru Sport.Botosani.ro

 

Andrei Porfireanu a intrat în atenția presei după ce a povestit că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a fost agresat de șapte cetățeni de etnie rromă, care l-ar fi lovit cu pumnii și picioarele pentru că nu le-a dat 10RON. Ulterior, la Poliție, jucătorul și-a schimbat declarația, recunoscând că, împreună cu alți trei coechipieri, s-a aflat la originea conflictului cu un grup de tineri.

 

 

Porfireanu a mințit!

 

„M-au lovit cu pumnii și picioarele”

11 Feb. 2009, 13:26 Special
Pe aceeași temă