Dinamo II l-a luat pe urmașul lui Lobonț!

12 Jan. 2009, 13:15 Liga 2

Doi jucători ai formației de Liga a III-a, Seria a V-a, CS Vulcan, portarul Andrei Cobliș și fundașul central Robert Varadi (foto), au fost prezenți astăzi la reunirea echipei Dinamo II.
Dinamo II l-a adus în Capitală pe urmașul lui Lobonț. La doar 19 ani portarul Andrei Cobliș are 2 metri înălțime și l-a fel ca "Pisica" a început fotbalul la Centrul de Copii și Juniori a Corvinului Hunedoara. Goalkeeperul nu a sosit la București singur ci însoțit de colegul său Robert Varadi, 20 de ani, aproape la fel de masiv – 1.94 metri dar care evoluează pe postul de fundaș central. Ambii au evoluat în turul campionatului în Liga a III-a la CS Vulcan.

 

Cei doi vor face pregătirea de iarnă sub comanda lui Cornel Țălnar, vor evolua în retur la echipa secundă a lui Dinamo sub formă de împrumut iar dacă vor convinge vor fi transferați definitiv.

 

"I-am adus să vedem potențialul lor. La finalul pregătirii vom clarifica situația lor. Sper să se acomodeze la Dinamo II", a declarat directorul sportiv din "Ștefan cel Mare", Tică Dănilescu.
Atât Cobliș cât și Varadi sunt din Hunedoara și înainte de a semna pentru CS Vulcan au făcut junioratul la Corvinul.

 

"Cobliș este un portar de perspectivă. Are calități bune și îl ajută și statura. Dacă se va pregăti cu seriozitate poate ajunge un portar de top în România. Varadi este un jucător serios și talentat. Am încredere în ei, pot deveni jucători valoroși", i-a caracterizat pe cei doi tehnicianul Florea Văetuș cel care i-a pregătit la Corvinul pe perioada junioratului.

Andrei Cobliș

 

 

 

 

Articol scris de Sami Tamaș

12 Jan. 2009, 13:15 Liga 2
Pe aceeași temă