Stelian Homan. „Din iarnă e posibil să revin antrenor cu portarii la Jiul”

Loredana JUGLEA 16 Dec. 2008, 11:25 Seria 2
Stelian Homan. „Din iarnă e posibil să revin antrenor cu portarii la Jiul

Stelian Homan, fost antrenor cu portarii la Jiul Petroșani a renunțat la această funcție din motive de sănătate, dar nu exclude posibilitatea unei reveniri din iarnă. „Este posibil să revin în această funcție din iarnă. Voi avea o discuție cu antrenorul principal Daniel Timofte. În mare parte revenirea mea la echipa de seniori a Jiului depinde de Daniel”, a spus cel care i-a șlefuit pe Martin Tudor, Cătălin Mulțescu și Dumitru Hotoboc.

 

„Eu sunt angajat al clubului Jiul pentru că mă ocup de o grupă de juniori deci este normal să fiu la dispoziția acestui club atunci când are nevoie de mine”, a spus tehnicianul care de câteva zile poate fi antrenor secund în liga a doua ca urmare a licenței UEFA pe care a obținut-o.

 

Stelian Homan spune că la Jiul este concurență pe postul de portar, iar faptul că mult mai experimentatul  Daniel Zdrâncă a stat multe etape pe banca de rezerve  vine să confirme spusele lui Hoaman. „E foarte greu ca un portar să ducă un tur de campionat de la un capăt la altul pentru că mai apare și oboseala.  La fiecare îi vine rândul și acum i-a venit rândul lui Ilie Anton, care nu este deloc un portar rău”, spune Stelian Homan.

 

În opinia acestuia în liga  a doua top-ul primilor portari ar arăta astfel: Huțan –UTA, Zdrâncă- Jiul și Rotaru -Alba Iulia.

 

Loredana JUGLEA 16 Dec. 2008, 11:25 Seria 2
Pe aceeași temă