CSC Șelimbăr leagă rezultatele pozitive. Remiza cu CFC Argeș, apreciată de portarul Rareș Măluțan: ”Am avut un plus de încredere. Cred că s-a văzut”

Andrei PASCU 25 Oct. 2024, 19:58 Liga 2

Într-un sezon în care nu pare că își poate propune mai mult decât salvarea de la retrogradare, CSC Șelimbăr are o perioadă bună, ajungând la două meciuri la rând fără înfrângere!

După victoria cu AFC Câmpulung Muscel (scor 4-0), trupa antrenată de Constantin Schumacher a remizat, vineri, la Cisnădie, cu Campionii FC Argeș.

CSC Șelimbăr a terminat la egalitate, în etapa a 11-a din Liga 2, scor 0-0 cu clubul din Pitești, pe terenul propriu.

Egal fără goluri între CSC Șelimbăr și CFC Argeș

CSC Șelimbăr a ajuns la 10 puncte în 10 meciuri disputate, după ce rezultatele înregistrate de falimentara Viitorul Pandurii au fost anulate de Federația Română de Fotbal. În meciul cu Campionii FC Argeș a pornit cu șansa a doua clubul din județul Sibiu, dar până la urmă a scos o remiză.

Un rol important în duelul cu piteștenii l-a jucat și portarul Rareș Măluțan (18 ani), care a avut câteva intervenții bune în fața jucătorilor de atac experimentați de la CFC Argeș.

Reacția portarului Rareș Măluțan după remiza dintre Șelimbăr și Argeș

Măluțan a ajuns la opt meciuri în Liga 2, în acest sezon, a închis poarta în trei etape, inclusiv în cea cu argeșenii. A încasat șase goluri, însă la finalul duelului de vineri seară a declarat că este un punct foarte important pentru el și colegii săi.

Tânărul Rareș Măluțan a transmis faptul că Șelimbăr este pe un drum bun și că și acest rezultat, după victoria din etapa trecută, va da încredere pentru întâlnirile următoare.

Weekendul următor, CSC Șelimbăr va întâlni Metalul Buzău, în deplasare.

”Mă bucur că i-am ajutat pe băieți să obțină un rezultat pozitiv. Cred că e un rezultat echitabil, părerea mea. E o perioadă bună pentru mine, m-am adaptat bine la Liga 2 și sper să o țin tot așa!

Victoria din etapa trecută ne-a ajutat, a fost importantă mai ales din punct de vedere moral, a fost un plus de încredere. Cred că s-a văzut azi acest lucru.

Ne vom concentra de acum pe următorul meci, sperăm să obținem victoria, iar apoi vedem ce va fi”, a transmis portarul Șelimbărului.

  • CSC Șelimbăr, în partida cu Campionii FC Argeș: Măluțan – Buzan, Natea (cpt.), R. Gherman, S. Șerban (Marrone 87′) – Dijinari, Rob. Boboc – D. Olariu, Rodri Hernando (Nerukh 90+2′), C. Soare (Butucel 67′) – Babic (Bucuroiu 67′). Rezerve neutilizate: Brașoveanu – G. Monea, Cotogoi, Drăghescu.

Rareș Măluțan a venit în vară la Șelimbăr, dar vrea în Premier League

Rareș Măluțan a fost adus de CSC Șelimbăr în vară, de la Viitorul Cluj, după ce anterior a fost legitimat și la formațiile ”under” ale Universității Cluj și CFR Cluj.

Portarul de 18 ani visează departe, să ajungă să evolueze în Premier League, dar și să joace sub tricolor:

Scopul meu ca fotbalist este să ajung în Premier League și să evoluez pentru naționala României. Am început fotbalul la 5 ani, am ajuns să fiu portar pentru că mă uitam la televizor și îi vedeam pe Casillas, Valdes. Îmi plăcea de ei și cred că la al doilea antrenament de fotbal am intrat în poartă.

La Șelimbăr mă simt foarte bine, băieții m-au primit bine, suntem un grup unit, mă bucur că fac parte din această echipă.

Declarația lui Rareș Măluțan după CSC Șelimbăr – CFC Argeș 0-0:

Foto: Valentin Macrea/ Sport Pictures
Video: CSC Șelimbăr

Andrei PASCU 25 Oct. 2024, 19:58 Liga 2
Pe aceeași temă