Ceahlăul, în exil! Nemțenii vor mai juca pe teren propriu abia peste o lună și jumătate, la sfârșitul lui noiembrie

Narcis POHOAȚĂ 22 Oct. 2024, 20:02 Liga 2
Ceahlăul, în exil! Nemțenii vor mai juca pe teren propriu abia peste o lună și jumătate, la sfârșitul lui noiembrie

Suporterii Ceahlăului nu-și vor mai vedea prea curând favoriții la lucru pe arena din Piatra Neamț.

Echipa lui Marco Veronese a învins CS Afumați cu scorul de 3-0, sâmbătă, sub Pietricica, în etapa a 10-a a Ligii 2, iar după acest succes nemțenii vor mai reveni pentru un joc oficial pe teren propriu peste o lună și jumătate, abia la sfârșitul lunii noiembrie.

Ceahlăul va disputa patru meciuri oficiale la rând în deplasare!

După victoria cu Afumațiul, formația nemțeană are programate următoarele două meciuri din campionat în deplasare, cu FC Voluntari (26 octombrie) și FCU Craiova (2 noiembrie). Între cele două partide, moldovenii vor juca miercuri, 30 octombrie, în prima etapă a Cupei României, tot în deplasare, cu echipa pe care tocmai a învins-o cu 3-0 în campionat, CS Afumați.

Elevii lui Marco Veronese ar fi trebuit să dispute următorul meci pe teren propriu în jurul datei de 9 noiembrie, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, în contul etapei a 13-a a Ligii 2, însă vor sta după ce echipa gorjeană nu s-a prezentat la ultimele două meciuri și va fi exclusă din campionat.

Trei meciuri într-o săptămână, apoi trei săptămâni de pauză pentru nemțeni

Urmează o nouă pauză în campionat, a treia în acest sezon, pentru acțiunile echipelor naționale, iar în etapa a 14-a a Ligii 2 Ceahlăul va juca din nou în deplasare, în data de 23 noiembrie, cu nou-promovata AFC Câmpulung Muscel.

Interesant este faptul că formația moldavă va disputa trei meciuri într-un interval de opt zile (Voluntari, Afumați, Craiova), după care va avea o perioadă de trei săptămâni fără joc oficial!

În fine, după șase săptămâni de exil, Ceahlăul va reveni sub Pietricica pentru un meci oficial abia la sfârșitul lunii noiembrie sau începutul lui decembrie, pentru duelul cu Campionii FC Argeș, din etapa a 15-a a Ligii 2.

Nemțenii nu au mai perdut în deplasare din prima etapă!

Faptul că Ceahlăul va disputa patru meciuri la rând în deplasare nu ar trebui să-i sperie foarte tare pe fanii echipei moldave.

Nemțenii nu au mai pierdut pe teren străin de la începutul lunii august, mai exact de la acel 1-3 cu liderul FK Miercurea Ciuc, din chiar prima etapă a Liigi 2. De atunci, echipa lui Marco Veronese a disputat patru meciuri în deplasare și a înregistrat două victorii (cu Concordia Chiajna și Chindia Târgoviște) și două remize (cu Corvinul și Unirea Ungheni).

După 10 etape, Ceahlăul Piatra Neamț se află pe locul 6 în clasament, cu 17 puncte. Va profita odată cu anularea rezultatelor celor de la Viitorul Pandurii din acest sezon și va urca două locuri în clasament, urmând să depășească CSM Slatina și Metaloglobus, care au jucat cu gorjenii și au câștigat, astfel că vor rămâne fiecare cu trei puncte.

 

Narcis POHOAȚĂ 22 Oct. 2024, 20:02 Liga 2
Pe aceeași temă