FCU Craiova, 45 de minute bune în atac, 45 de minute bune în apărare! Reacția lui Marius Croitoru după remiza cu FC Voluntari și despre venirea lui Mititelu la vestiare

Andrei PASCU 21 Oct. 2024, 20:27 Liga 2

FCU Craiova are patru meciuri la rând fără victorie în Liga 2, iar în ultimele șapte runde a bifat doar un succes. Luni, în etapa a 10-a, oltenii au bifat o remiză fără gol contra Voluntariului, pe ”Ion Oblemeco”.

Marius Croitoru a fost mulțumit chiar dacă echipa lui nu a câștigat, acest aspect în pricipal pentru că FCU Craiova a evoluat în 10 oameni din minutul 65.

FCU Craiova, remiză cu FC Voluntari. Impresiile lui Marius Croitoru

Prima repriză l-a încântat pe Marius Croitoru, care a văzut un joc pe care îl dorește mereu din partea fotbaliștilor săi. A avut ocaziile la care se aștepta, dar FCU Craiova nu a reușit să marcheze. Însă, în partea secundă lucrurile au stat diferit, mai ales pentru că în minutul 65 a fost consemnată o eliminare pentru formația gazdă.

A fost trimis la cabine, pentru al doilea cartonaș galben, Răzvan Bălașa, dar FCU Craiova a făcut un joc defensiv solid și nu a primit gol de la formația lui Claudiu Niculescu. S-a terminat 0-0 întâlnirea de pe ”Ion Oblemenco”.

Acum, la cald, spun că am avut o repriză bună spre foarte bună. Din păcate nu am marcat și… a doua repriză a fost începută slab, cu o eroare în urma căreia am dat posibilitate adversarei să vină peste noi. După care a venit acel roșu și s-a rupt jocul.

După ce am luat roșu, însă, am stat bine în teren. Dacă mă raportez la prima repriză, îmi pare rău că nu am marcat, pentru că am făcut o primă repriză foarte bună.

Pe noi nu ne ajută egalurile, dar am jucat la victorie. Am făcut o repriză secundă slabă și am avut acea eliminare. Felicit băieții pentru jocul din prima parte, pentru jocul ofensiv, iar pentru repriza a doua îi felicit pentru atitudine și pentru cum ne-am apărat”, a declarat Marius Croitoru la conferința de presă.

  • FCU Craiova, în egalul cu FC Voluntari: C. Sandu – Padula (cpt.), Rz. Bălașa (eliminat, 65′), A. Camara, Lumbu, Andr. Dragu – Abbey (Lekiatas 69′), Vl. Pop (R. Negru 90+2′), Bounaas, Răduț (Meijer 54′) – Ibrahim (Ghindovean 54′). Rezerve neutilizate: Mogoșanu – Vl. Achim, M. Ilie, Cl. Bălan, T. Ciubotaru.

Adrian Mititelu a mers în vestiar după meci

La finalul partidei, patronul Adrian Mititelu a mers în vestiar să discute cu jucătorii. Se pare, conform celor spuse de Marius Croitoru, că omul de afaceri nu le-a reproșat nimic jucătorilor, ba din contră.

I-a anunțat că are încredere în ei și că au susținerea lui și de acum înainte.

Nu a avut ce să le reproșeze jucătorilor pentru atitudine, nimic nu a fost. Chiar i-a încurajat pe jucători și nimic altceva”, a mai punctat Marius Croitoru.

FCU Craiova, meci cu liderul FK Miercurea Ciuc etapa următoare

FCU Craiova nu are cel mai bun parcurs de sezon până acum, ratând prezența în grupele Cupei României, după eșecul din play-off-ul, iar în Liga 2, după 10 meciuri, a adunat 14 puncte.

Clubul din Bănie se află pe locul 12 în clasamentul Ligii 2, fiind la egalitate cu Metalul Buzău, locul 11, dar la numai trei puncte de locurile de play-off, de locul 6, pe care se află acum ACSM Ceahlăul.

Croitoru a anunțat că în meciul următor, din etapa a 11-a a Ligii 2, cu FK Miercurea Ciuc, din deplasare, FCU Craiova va câștiga:

Mergem să câștigăm, sunt sigur că putem face asta. Sperăm să jucăm ca în prima repriză cu Voluntari și putem câștiga la Miercurea Ciuc. Băieții sunt conștienți că o victorie ne poate apropia de obiectiv, mergem să câștigăm. Am pierdut puncte importante până acum, dar e târziu să mai vorbim.

Mai sunt puncte puse în joc, dar am făcut multe egaluri. Egalurile sunt pentru alte echipe, nu pentru noi. Sunt ferm convins că va veni victoria la Miercurea Ciuc, nu am urmă de îndoială că nu va veni. Suntem o echipă puternică, am fost în căutări, au tot venit jucători, a trebuit să îi pun la punct fizic.

Nu e ușor să aduci jucători care nu prind pregătirea, dar suntem pe drumul cel bun și cred că vom sparge ghinionul și vor veni victoriile așteptate de noi toți. (…)”.

Declarațiile lui Marius Croitoru după FCU Craiova – FC Voluntari 0-0:

Foto: Remus Badea și Cătălin Ciupureanu / Sport Pictures
Video: FCU Craiova

Andrei PASCU 21 Oct. 2024, 20:27 Liga 2
Pe aceeași temă