CS Afumați, aproape de un rezultat pozitiv în amicalul cu prim-divizionara Gloria Buzău. A condus și a primit golul înfrângerii în minutele de final

Marius ANGHEL 13 Oct. 2024, 17:54 Liga 2

Și CS Afumați s-a numărat printre echipele din Liga 2 care au profitat de pauza din campionat, luată pe durata acțiunilor selecționatelor României, și și-a măsurat forțele cu o prim-divizionară.

Trupa condusă de Vasile Neagu a mers tocmai la Râmnicu Sărat pentru un joc cu Gloria Buzău, în care a deschis scorul, dar a pierdut cu 1-2, cu golul decisiv venit în minutele de final.

CS Afumați a condus în amicalul cu Gloria Buzău, dar a pierdut cu un gol primit pe final

Partida amicală a fost organizată sâmbătă, pe stadionul Municipal din Râmnicu Sărat, pe un vânt care a bătut puternic. Gloria Buzău și-a încheiat în ziua partidei minicantonamentul efectuat la Monteoru.

Echipa ilfoveană a fost cea care a deschis scorul la Râmnicu Sărat. Zaina a centrat dintr-un corner de pe stânga, de la prima bară mingea a fost respinsă eronat, în față, iar Ștefan Cană a pus capul din 7-8 metri și a trimis lângă bara din dreapta.

Gloria Buzău a egalat dintr-un penalty executat lejer de Ricardo Matos (17), după o lovitură de pedeapsă obținută în urma unei simulări grosolane a lui Tescan, care a plonjat în fața lui Robicek.

Meciul a avut și alte situații, de ambele părți, însă golul care a decis partida a fost reușit de buzoieni abia în minutele din final, în 86, de către Cristian Dumitru, care a punctat cu capul, la colțul scurt, din 6-7 metri, peste portar, după o centrare din acțiune din flancul drept. Rezultatul partidei îl puteți vedea aici.

Gloria Buzău: Dav. Lazar – Grosu, Turda, Cestor, D. Dumitraşcu, Tud. Călin, Ferreira, Tescan, I. Gheorghe, Işfan, Ricardo Matos. Au mai intrat: Greab, Railean – Dobrosavlevici, Ferraresso, M. Keita, Ciranni, Cr. Dumitru și Gladun.

CS Afumați: Obretin – Al. Nicola, Cană, Robicek, Shehait, Beșleagă, Zaina, Moussinga, Al. Enache, Gheoroae, Cip. Stanciu. Au mai intrat: D. Paraschiv – Gab. Păun, D. Burlacu, R. Oprea, Seb. Stancu, Al. Ionică, M. Preda, Ghineț și Val. Dumitrache.

CS Afumați joacă la Piatra Neamț în etapa 10 a Ligii 2

CS Afumați ocupă locul 6 în Liga 2, ultimul calificabil în play-off, cu 16 puncte acumulate în opt partide disputate în nouă etape. Este cea mai bine situată echipă dintre cele șase nou-promovate din Liga 3 în vară, iar în runda a 10-a are meci în deplasare la Piatra Neamț, cu Ceahlăul (locul 9, 14 puncte), programat sâmbătă, de la ora 11:00.

De partea cealaltă, Gloria Buzău, ultima în SuperLigă după 12 etape, cu 10 puncte, joacă în deschiderea rundei a 13-a, vineri, de la ora 18:00, acasă cu FC Hermannstadt (locul 13 din 16, cu 13 puncte).

Foto: Cristi Stavri / Gloria Buzău

Marius ANGHEL 13 Oct. 2024, 17:54 Liga 2
Pe aceeași temă