CFC Argeș și-a dat singură lovitura de grație în amicalul cu AFC Câmpulung Muscel. Un autogol a decis jocul test. Concluziile lui Bogdan Andone și Marius Bratu

Marius ANGHEL 12 Oct. 2024, 01:29 Liga 2

Un alt amical între două echipe din Liga 2 desfășurat la finalul acestei săptămâni, în care nu se joacă meciuri oficiale, campionatul fiind întrerupt pe durata acțiunilor naționalelor, s-a consumat vineri după-amiază la Albota. S-au întâlnit argeșenele Campionii FC Argeș și AFC Câmpulung Muscel, iar câștig de cauză, cu scorul de 1-0, a avut trupa antrenată de Marius Bratu.

Autogolul lui Raul Ailenei a decis amicalul dintre Campionii FC Argeș și AFC Câmpulung Muscel

Inițial, partida dintre echipele din Pitești și Câmpulung trebuia să se joace sâmbătă, de la ora 11:00, însă a fost mutată mai devreme, tot la Albota, vineri, de la ora 16:00, din cauza vremii nefavorabile anunțate de meteorologi pentru sâmbătă.

Nou-promovata în Liga 2 s-a impus la limită, cu un autogol al mijlocașului Raul Ailenei, venit în minutul 70, pe o respingere direct în propria poartă.

Jucătorul în vârstă de 17 ani a fost introdus la pauză de Bogdan Andone și la scurt timp după ce și-a dat autogol a fost înlocuit, în minutul 76.

Muscelenii, care și-au mai creat ocazii în acest test prin Luca Stancu și Marius Sanda, în prima repriză, respectiv Teodor Farcaș, Andrei Stelea și Alexandru Popescu, în partea a doua, au notat despre acest rezultat ca fiind o ”victorie de moral și o bună repetiție” pentru următorul meci din campionat, contra CSC Șelimbăr, pe care o numește ”una dintre formațiile cu care ne luptăm pentru menținerea în eșalonul secund”.

De partea cealaltă, piteștenii, care și-au creat ocazii prin Erik Gronner și Valentin Buhăcianu, în prima repriză, și Vlăduț Morar, după autogol, au specificat, ca o concluzie, că înfrângerea a fost una la limită.

CFC Argeș, prima repriză: Straton – Tofan (cpt.), M. Tudose, Ghiocel, Borța – Seto, Andr. Dima, Rădescu, Buhăcianu – Gronner, P. Dulcea
CFC Argeș, a doua repriză: Oncescu – M. Dică, G. Garutti, Șain (R. Văduva 76′), R. Ailenei (Andr. Dinu 76′), Dinoci, Gab. Gheorghe, Doukoure, Mih. Roman, Vl. Morar, Rob. Moldoveanu
Antrenor: Bogdan Andone

AFC Câmpulung Muscel: Bălănică – L. Stancu, Șt. Farcaș, Gîsă, Sanda, Otoo – Ntamack, Bg. Vasile, Alima – Oprișan, Torje
După pauză au mai intrat: M. Voicu – Andr. Stelea, Rob. Ene, Cacior, Șt. Coman, Jenaru, Believe, Hussaini, D. Popescu, Al. I. Popescu, Rob. Dumitrescu, Longher, Ciurea, Florică
Antrenor: Marius Bratu

Declarațiile lui Bogdan Andone și Marius Bratu

Concluziile lui Bogdan Andone, antrenorul echipei Campionii FC Argeș, și Marius Bratu, antrenorul echipei AFC Câmpulung Muscel, le puteți asculta mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=9O4AsFKt9WQ&t=57s

Ambele echipe sunt în partea inferioară a clasamentului Ligii 2, dar piteștenii au de două ori mai multe puncte

În campionat, cele două echipe vor avea meciul direct din sezonul regular abia în etapa 17, în jurul datei de 14 decembrie 2024, la Câmpulung.

Momentan, Campionii FC Argeș este mai bună în clasamentul Ligii 2, cu 12 puncte, poziționată pe locul 13, în timp ce AFC Câmpulung Muscel are 6 puncte și se află pe locul 20, antepenultimul.

În etapa următoare, a 10-a, echipa din Pitești are meci acasă, la Mioveni, vineri, de la ora 16:30, cu Chindia Târgoviște (locul 12, 12 puncte), iar trupa din Câmpulung are joc tot acasă, sâmbtă, de la ora 11:00, cu CSC Șelimbăr (locul 17, 9 puncte).

Foto: Campionii FC Argeș
Video: Campionii FC Argeș și AFC Câmpulung Muscel

Marius ANGHEL 12 Oct. 2024, 01:29 Liga 2
Pe aceeași temă