Adversarele continuă să facă spectacol cu AFC Câmpulung. Are golaveraj 0-10 în ultimele trei meciuri după jocul cu Chindia, iar Marius Bratu începe să înțeleagă unde a venit

Andrei PASCU 06 Oct. 2024, 14:51 Liga 2
Adversarele continuă să facă spectacol cu AFC Câmpulung. Are golaveraj 0-10 în ultimele trei meciuri după jocul cu Chindia, iar Marius Bratu începe să înțeleagă unde a venit

Nou-promovata AFC Câmpulung Muscel este încrezătoare că poate lega, până la urmă, rezultatele pozitive în Liga 2, chiar dacă în etapa a 9-a, deși a avut parte de un meci cu o contracandidată la evitarea retrogradării, așa cum a numit-o Marius Bratu, cu Chindia Târgoviște, sâmbătă, 5 octombrie, a pierdut la scor.

A cedat cu 0-4 AFC Câmpulung Muscel în partida cu Chindia, de la Târgoviște.

AFC Câmpulung Muscel, alt meci pierdut la scor, 0-4 cu Chindia Târgoviște

Antrenorul Marius Bratu are, totuși, speranță față de ce va urma pentru formația din Câmpulung Muscel, crezând că se poate ieși din această situație. Însă, în partida cu Chindia n-a avut ce face, chiar dacă prima repriză a fost terminată la egalitate, cu scor alb.

Partea secundă a consemnat cele patru goluri, pentru Chindia marcând Ivan Pesic, în minutele 51 și 69, și Daniel Danu și Iulian Roșu, în minutele 84, respectiv 89.

Marius Bratu a oferit un interviu la finalul partidei de la Târgoviște, dar o parte din el a fost imposibil de ascultat. Pentru că a avut loc în apropierea vestiarelor, pe înregistrare se auzeau urlete și strigăte, probabil din vestiarul Chindiei, ai cărei jucători, probabil, celebrau victoria, a doua la rând, după trei eșecuri consecutive.

Marius Bratu începe să conștientizeze unde a venit?! ”E nevoie de întăriri”

Bratu este din ce în ce mai apăsat de ce se întâmplă, chiar dacă pare că gândește încrezător față ce va urma, mai ales că AFC Câmpulung Muscel a ajuns la trei înfrângeri la rând, înaintea eșecului cu Chindia mai bifând rezultate negative și cu Metaloglobus, scor 0-3, și Corvinul, scor 0-3.

Deși teoretic știa foarte bine unde a venit, ”principalul” nou-promovatei a remarcat faptul că are nevoie de întăriri, pentru că de pe bancă simte că jucătorii nu pot aduce prea multe plusuri.

(…) ”Am primit un gol, iar de acolo a fost un joc care (…) am primit și golul doi, dar așa s-a întâmplat și la meciul trecut de acasă, dar și la meciul din deplasare, de la Hunedoara. Cred că putem să ieșim din zona asta, în continuare am sentimentul pozitiv, sunt încrezător, în continuare ne așteaptă meciuri dificile, dar trebuie să muncim mai mult.

Trebuie să fim mult, mult, mult mai responsabili și cred că lucrurile se vor așeza până la urmă. Noi sperăm să ne mai și întărim, pentru că atunci când te uiți spre bancă și vrei să schimbi… și adversarul schimbă și face diferența… . Dar acestea sunt posibilitățile noastre pentru moment, eu sunt conștient că trebuie să depășim momentul.

E un moment de criză, am trecut și ca jucător prin astfel de momente. Sper din inimă să depășim momentul și să ne revenim rapid, pentru că e nevoie să acumulăm puncte”, a spus Marius Bratu la finalul partidei de la Târgoviște.

  • AFC Câmpulung Muscel, în partida cu Chindia Târgoviște: Bălănică – Stelea, Gîsă, Sanda, Otoo – D. Popescu(’81 Cacior), Al. Popescu(Florică ’57), Vasile (Ntamack 76′), Jenaru (cpt.) – Ciurea (Longher 76′), Salihovic (Torje 57′)
    Rezerve neutilizate: Voicu – Coman, Farcaș, Stancu

AFC Câmpulung Muscel, antepenultimul loc în Liga 2

AFC Câmpulung Muscel se află pe locul 20 din 22 de echipe, cu numai 6 puncte în nouă partide disputate. Are două victorii și șapte eșecuri, dar și un golaveraj dezastruos, de 4 goluri marcate și 23 primite, cu -19 la ”adevăr”.

În etapa a 10-a din Liga 2, după pauza competițională pricinuită de meciurile echipelor naționale, AFC Câmpulung Muscel va întâlni, acasă, CSC Șelimbăr, formație care nu stă nici ea bine în acest campionat, fiind pe locul 18, tot cu 6 puncte.

Interviul acordat de Marius Bratu după Chindia Târgoviște – AFC Câmpulung Muscel, scor 4-0:

Foto și video: AFC Câmpulung Muscel

Andrei PASCU 06 Oct. 2024, 14:51 Liga 2
Pe aceeași temă