A condus, dar nu a câștigat. CSM Slatina nu a putut învinge Steaua, iar Daniel Oprescu a reacționat: ”Există o amărăciune”

Andrei PASCU 05 Oct. 2024, 15:32 Liga 2
A condus, dar nu a câștigat. CSM Slatina nu a putut învinge Steaua, iar Daniel Oprescu a reacționat: ”Există o amărăciune”

CSM Slatina a ajuns la trei meciuri la rând fără eșec în Liga 2. După ce a avut un parcurs cu trei meciuri la rând fără victorie în toate competițiile, trupa lui Daniel Oprescu a ajuns la trei dueluri în care nu a cedat și a strâns șapte puncte (două victorii și un egal).

Sâmbătă, în partida din etapa a 9-a din Liga 2, CSM Slatina a remizat, pe teren propriu, contra Stelei, scor 1-1, după ce a condus. A avut 1-0, dar s-a retras neașteptat de mult, iar echipa lui Daniel Oprița a putut să forțeze, a marcat și nu a pierdut.

CSM Slatina, 1-1 cu Steaua, după ce a condus

Prima repriză a partidei de la Slatina a fost decisă în urma unui gol marcat în minutul 30, de la 11 metri. A marcat Cătălin Doman de la punctul cu var, după o lovitură de pedeapsă care a fost scoasă de Cătălin Golofca.

Partea secundă a aparținut Stelei, care a presat, a fost echipa care a încercat mai mult și a și reușit să marcheze până la urmă, dar asta și grație schimbărilor efectuate de Daniel Oprița.

Intrat pe teren pe parcursul întâlnirii, Adrian Popa a marcat în minutul 64 și a stabilit scorul final. Chipirliu putea fi eroul Stelei la una din marile ocazii ale ”militarilor”, dar până la urmă gazdele au scăpat cu fața curată.

  • CSM Slatina, în remiza cu Steaua: P. Toroc – I. Mitran, Bărăitaru, Gherghe, C. Toma – Trașcu (D. Toma 77′), Sil. Matei, C-tin. Radu (Mihaiu 70′) – Doman (cpt.)(I. Năstăsie 85′), Kayondo (Țîră 85′), Golofca (Riza 70′). Rezerve neutilizate: S. Velcu – D. Dragu, Burnea, M. Cristea.

Daniel Oprescu, reacție după remiza cu Steaua

Daniel Oprescu a declarat că echipa sa merita cel puțin o remiză, chiar dacă a recunoscut, în același timp, că Slatina nu merita să câștige. A remarcat momentele bune de joc ale ambelor echipe, dar a fost corect și a afirmat că pe final Steaua putea marca și putea întoarce, să câștige întâlnirea.

Trebuie să recunoaştem că, de data aceasta, nu meritam să câştigăm. E adevărat că nici să pierdem şi, din punctul meu de vedere, rezultatul de egalitate este echitabil. Şi ei au avut situaţii bune, şi noi am mai avut o bară, şi alte situaţii bune.

Aşa cum ne aşteptam, un joc dificil. Steaua a demonstrat că nu degeaba este printre cele două echipe neînvinse la ora aceasta, în campionat. Au o apărare destul de bună, dovadă că au cele mai puţine goluri primite din acest campionat, şi au avut un joc destul de consistent, la noi, o parte dintre jucători au avut prea mare respect pentru cei de la Steaua, au fost cam timoraţi.

Acum, pe unii îi înţeleg, pe alţii mai puţin. Mă aşteptam la un joc mai bun din partea unora dintre băieţii noştri. Există o amărăciune că nu ne-am făcut jocul nostru obişnuit. Încă o dată, chiar dacă mă repet, am avut prea mare respect pentru cei de la Steaua, atitudinea m-a deranjat puţin, unii au fost timoraţi, dar cu siguranţă pentru etapele următoare o să reglăm.

Pentru că, dacă intrăm cu atitudinea aceasta, şi nu cu cea potrivită, atunci mai bine nu mai intri”, a declarat antrenorul echipei CSM Slatina, Daniel Oprescu, conform News Flux.

CSM Slatina merge la Focșani

În acest moment, CSM Slatina se află pe locul 2 în Liga 2, cu 18 puncte, la patru puncte de liderul FK Miercurea Ciuc, care încă nu a evoluat în runda a 9-a. Pe locul 3 se află Metaloglobus, tot cu 18 puncte, iar pe 4 se clasează Steaua, cu 17 puncte.

Oltenii vor juca meciul următor, după pauza competițională, pe terenul Focșaniului, penultima clasată.

Foto: News Flux

Andrei PASCU 05 Oct. 2024, 15:32 Liga 2
Pe aceeași temă