Ce se întâmplă la FC Bihor, după trei eșecuri la rând în Liga 2. Gustavo Aragolaza, anunț înaintea jocului cu CSM Focșani

Andrei PASCU 27 Sep. 2024, 12:32 Liga 2
Ce se întâmplă la FC Bihor, după trei eșecuri la rând în Liga 2. Gustavo Aragolaza, anunț înaintea jocului cu CSM Focșani

FC Bihor Oradea, nou-promovată în Liga 2, dar care și-a propus salvarea de la retrogradare deși a anunțat că va avea un buget de aproximativ două milioane de euro pe parcursul acestui sezon, a început să atragă reacții de nemulțumire din partea suporterilor, care și-au exprimat opiniile în mediul online în ultima perioadă, dar și la anumite meciuri disputate pe teren propriu.

La conferința de presă premergătoare partidei din etapa a 8-a din Liga 2, de sâmbătă, contra CSM Focșani, din deplasare, Gustavo Aragolaza a vorbit despre lipsa de rezultate și lipsa de jocuri consistente ale echipei, dar a afirmat că atmosfera în cadrul vestiarului este una bună.

FC Bihor, duel cu CSM Focșani în etapa a 8-a din Liga 2

Directorul sportiv a încercat să ”scuze” rezultatele și exprimarea echipei de până în acest moment, din Liga 2, în ciuda investițiilor și achizițiilor importante din perioada premergătoare startului de sezon. Oficialul e convins că un succes contra CSM Focșani ar aduce o atmosferă și mai bună în rândul vestiarului, că ar da încredere pentru meciurile următoare din campionat.

La nivelul Ligii 2, FC Bihor este în rândul echipelor cu cea mai mare asistență la jocurile de acasă, un detaliu ușor de preconizat anterior primei și singurei partide disputate până acum pe teren propriu de nou-promovată.

Gustavo Aragolaza afirmă că atmosfera e bună în vestiar

La partida cu Steaua, din etapa trecută, pierdută cu 0-1, fanii veniți la stadion au cerut demisia lui Gustavo Aragolaza. Însă, conducerea continuă să îi acorde încredere celui care îndeplinește rolul de antrenor în practică.

Înaintea partidei, atmosfera este bună. Ştim că ne lipsesc rezultatele, dar muncim pentru a le obține cât mai curând. Băieţii s-au antrenat foarte bine ca întotdeauna, ştiind că urmează un meci foarte important pentru toată lumea.

CSM Focşani este o echipă combativă acasă, care se apără bine, dar eu zic că avem armele noastre pentru a contracara asta. Chiar dacă presiunea rezultatului există, echipa trebuie sa fie liniştită pentru a putea da maxim, iar noi vom da tot ce putem pentru a obține victoria.

Ştim că este o perioadă dificilă, dar vom face tot posibilul să ieşim din ea cât mai curând și o vom depăşi cu toții împreună”, a declarat directorul tehnic al clubului FC Bihor, Gustavo Aragolaza, conforma site-ului formației din Liga 2.

FC Bihor, trei eșecuri la rând în Liga 2

FC Bihor are două victorii în Liga 2, 1-0 cu Campionii FC Argeș și 2-1 cu Metalul Buzău, dar ulterior a bifat trei eșecuri la rând, 2-3 cu ACS Reșița, 0-1 cu CSC Dumbrăvița și 0-1 cu Steaua.

Orădenii sunt pe locul 15 în Liga 2, din 22 de echipe, iar CSM Focșani ocupă locul 20, cu 4 puncte. Runda trecută, focșănenii au făcut 1-1 cu FCU Craiova, pe terenul propriu.

Foto: FC Bihor

Andrei PASCU 27 Sep. 2024, 12:32 Liga 2
Pe aceeași temă