CFC Argeș, alți trei absenți pentru partida cu CS Mioveni. Lista indisponibililor și mesajul lui Nicolae Dică pentru contestatari

Andrei PASCU 20 Sep. 2024, 14:43 Liga 2
CFC Argeș, alți trei absenți pentru partida cu CS Mioveni. Lista indisponibililor și mesajul lui Nicolae Dică pentru contestatari

CS Mioveni – CFC Argeș se joacă sâmbătă, de la ora 11:00, în etapa a 7-a din Liga 2. Partida, care va fi în format live-text pe Liga2.ro, a fost prefațată și de Nicolae Dică, după ce Alin Chița a vorbit și el despre întâlnirea care va avea loc la Mioveni.

Antrenorul Argeșului își dorește trei puncte care să îi urce echipa în clasament la finalul rundei, recunoscând și că în vestiar e o atmosferă bună, după trei meciuri la rând fără eșec.

Nicolae Dică a prefațat partida CS Mioveni – CFC Argeș

Campionii FC Argeș este în căutarea unei noi victorii, în ultimele două etape de Liga 2 bifând o remiză, 0-0 cu CSM Slatina, și o victorie, 3-2 cu Concordia Chiajna. Teoretic, echipa lui Dică are prima șansă, mai ales că formația din Mioveni pare una care va avea emoții în privința retrogradării deja, dacă nu va începe să lege rezultatele pozitive.

CS Mioveni are patru eșecuri și o victorie în ultimele cinci meciuri oficiale, iar Nicolae Dică speră ca jucătorii săi să profite de acest aspect. A analizat ultimele partide disputate de adversara de sâmbătă și e convins că înfrângerile au fost nemeritate, pentru că nu a arătat rău deloc.

Ne așteaptă o partidă foarte grea, un derby local, întotdeauna au fost meciuri încinse, cu rezultate apropiate. Niciodată o echipă nu a marcat foarte multe goluri. Cei de la Mioveni sunt o echipă foarte bună, chiar dacă ultimele jocuri nu au fost cu rezultate pozitive. Am văzut meciurile lor cu Piatra Neamț, cu Voluntari, cu Câmpulung, iar ei au fost echipa mai bună, au avut ocazii și nu au reușit să câștige.

Noi trebuie să fim echipa mai bună, să jucăm ofensiv. Ei, pe parte defensivă, sunt o echipă care pune probleme, agresivă, mai ales că acum joacă acasă și va fi o partidă grea. Dar, suntem bine, băieții sunt bine după victoria cu Chiajna, așteptăm jocul.

Sper să vină mulți suporteri, se joacă și sâmbătă. Cred că vor veni și mulți oameni din Pitești, dar și de la Mioveni. Mioveni are ambiție, vrea să ne bată, de aceea cred că va fi un meci disputat”, a spus Nicolae Dică la conferința de presă.

Nicolae Dică a răspuns în urma contestărilor

Nicolae Dică a transmis și un mesaj pentru contestatari, anume că este criticat deși are doar două înfrângeri în opt meciuri oficiale în acest sezon, 0-1 cu FC Bihor Oradea și 0-1 cu FK Miercurea Ciuc, ambele în Liga 2.

El a precizată că partida cu CS Mioveni este foarte importantă, dar nu și decisivă:

Mă contestă lumea de când am venit, dar nu știu de ce. De când am venit, în opt meciuri, am pierdut două. Din 11 jocuri de pregătire, am pierdut unul, dar nu contează. Echipa trebuie să joace ca până acum, pentru că, deși am cedat cu Miercurea Ciuc și cu Oradea, nu meritam. Suntem pe un drum bun, venim după jocul cu Corvinul, apoi egalul cu Slatina, am învins Chiajna.

Acum, trebuie să câștigăm pentru a ne apropia de play-off. Acesta e obiectivul nostru, dar e un campionat disputat, în care se vor pierde multe puncte. E important acest meci pentru noi, dar nu decisiv”.

Lista indisponibililor de la CFC Argeș

La capitolul absenți, CFC Argeș nu poate conta pe alți trei jucători. S-au accidentat și Andrei Dima, Alexandru Dinoci și Andrei Stoica. Ceilalți fotbaliști indisponibili de mai mult timp sunt Vlăduț Morar și Emanuel Gronner:

În afară de Vlad Morar și de Gronner, au mai ieșit din antrenament Dima și Dinoci. Cred că nu vor fi nici ei pentru jocul cu Mioveni, vom vedea dacă vor putea juca sau nu. După ce am văzut, mai greu… mai e și Stoica, s-a accidentat la un meci de la juniori.

Sunt cinci jucători accidentați, dar avem lot valoros și numeros. (…)”.

Campionii FC Argeș, la trei puncte de locul 6

CFC Argeș are 8 puncte acumulate în șase meciuri și se află pe locul 10, depășind Corvinul Hunedoara, CS Mioveni, Concordia Chiajna, FC Bihor și ACSM Ceahlăul, toate cu un punct mai puțin.

În același timp, în acest moment, Campionii FC Argeș este la numai trei puncte de locul 6, ultimul care duce în play-off la finalul sezonului regular, ocupat de FC Voluntari.

Conferința de presă organizată de CFC Argeș:

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures
Video: Campionii FC Argeș

Andrei PASCU 20 Sep. 2024, 14:43 Liga 2
Pe aceeași temă