Steaua are un nou sponsor principal, tot o casă de pariuri! Managerul Cian: ”Ne ajută în a face lucrurile așa cum trebuie.” Suma pe care ar încasa-o echipa din Ghencea

Marius ANGHEL 23 Aug. 2024, 20:52 Liga 2
Steaua are un nou sponsor principal, tot o casă de pariuri! Managerul Cian: ”Ne ajută în a face lucrurile așa cum trebuie.” Suma pe care ar încasa-o echipa din Ghencea

După patru meciuri disputate în noul sezon cu pieptul ”gol”, fără un sponsor principal pe echipamentul de joc, Steaua se va prezenta la jocul din runda a 4-a a campionatului Ligii 2 cu o modificare la acest capitol.

În ziua dinaintea partidei cu CSC Dumbrăvița, clubul bucureștean a organizat o conferință de presă care a avut ca scop prezentarea noului ”partener principal”.

Tot o firmă din industria pariurilor sportive va sta pe pieptul fotbaliștilor echipei de seniori a Stelei, așa cum s-a întâmplat și în precedentele trei sezoane.

Stanleybet ia locul Get’s Bet pe echipamentul Stelei!

De această dată, pe echipamentul Stelei nu va mai fi Get’s Bet, cu care se semnase în august 2021, după promovarea în Liga 2, ci Stanleybet! Cu primul s-a încheiat contractul în această vară și nu a mai fost prelungit, iar cu al doilea s-a semnat acum, fără să se precizeze concret durata înțelegerii.

Dacă la conferința de acum trei ani au fost prezenți președintele Răzvan Bichir, încă în funcție și acum, și George Ogăraru, atunci director tehnic, acum șef al Academiei Stelei, acum au fost Andrei Cian, managerul echipei de fotbal, Adrian Bumbescu, consilier al antrenorului Daniel Oprița, și Horia Iancu, cel mai vechi jucător din lot, al treilea portar.

”Stanleybet, noul partener principal
Clubul Steaua București este onorat să anunțe noul partener principal al echipei noastre de fotbal, Stanleybet. Unul dintre cele mai cunoscute branduri din industria pariurilor sportive, Stanleybet va fi alături de Steaua în acest sezon, având ca principal obiectiv susținerea activității sportive a celei mai titrate echipe de fotbal din România.
Stanleybet este o companie cu o implicare activă în dezvoltarea sportului românesc, iar semnarea noului parteneriat cu cel mai important club din fotbalul românesc dovedește intenția companiei de a susține activ promovarea valorilor reale în rândul comunității.
Bun venit Stanleybet în familia Steaua! Sperăm la cât mai multe succese împreună!”
, a transmis Steaua.

Andrei Cian: ”Sperăm că acest parteneriat va reuși să mulțumească toată comunitatea stelistă”

Managerul echipei de fotbal, Andrei Cian, a spus că Steaua încearcă să fie un club profesionist și a transmis către comunitatea stelistă că speră să fie mulțumită de acest parteneriat!

”Suntem bucuroși și foarte onorați de realizarea acestui parteneriat. Pentru noi e important să atragem lângă noi niște sponsori de tradiție și cunoscuți pe piața românească. Steaua, după cum știți, este clubul cel mai titrat din fotbalul românesc și, totodată, unul dintre cele mai importante cluburi din România. Atragerea unui sponsor precum Stanleybet nu poate decât să ne bucure și să ne ajute în continuare în a face lucrurile așa cum trebuie și acest lucru se poate întâmpla doar având lângă noi niște parteneri care să fie la fel de profesioniști cum încercăm să fim și noi. Sperăm că acest parteneriat va reuși să mulțumească toată comunitatea stelistă și că vom reușit pe viitor să facem lucrurile să fie din ce în ce mai bune prin această colaborare”, a declarat Andrei Cian,

”În anul în care împlinim 20 de ani de existență pe piața din România suntem mândri să anunțăm un nou capitol în povestea noastră. Stanleybet România devine începând de astăzi partenerul principal al clubului Steaua București, un club emblematic si cu o tradiție impresionanta.
Ne dorim să contribuim la dezvoltarea și la succesul fotbalului românesc. Împreună, vom lucra pentru a aduce bucurie suporterilor și pentru a continua tradiția de excelență care a consacrat atât Stanleybet, cât și Steaua București.
Nu în ultimul rând, doresc să mulțumesc întregii echipe Stanleybet România pentru efortul depus în acești 20 de ani și pentru implicarea în realizarea acestui parteneriat. De asemenea, mulțumesc clubului Steaua București pentru încrederea acordată și pentru deschiderea față de această colaborare.
Cu toții sperăm ca acesta să fie doar începutul unor realizări remarcabile, atât pentru Stanleybet, cât și pentru Steaua București”, a spus Attila Torok, director de strategie al Stanleybet România, primul care a vorbit după ce au avut loc prezentările.

Adrian Bumbescu: ”Sperăm să avem și un semn pentru promovarea în Liga 1”

Legenda Adrian Bumbescu, prezentat drept consilier al antrenorului Daniel Oprița și șef al departamentului scouting, a făcut un apel către suporteri să susțină în continuare echipa și a transmis că speră ca Steaua să promoveze în prima ligă, declarând că așteaptă să treacă ”alegerile”!

”Mulțumim celor care au venit în sprijinul nostru și sper că nu o să-i dezamăgim în evoluția echipei de fotbal, care sper să fie la înălțime, să ne calificăm în primele șase. Vreau să transmit tuturor suporterilor care sunt lângă Steaua să vină cât mai mulți și sperăm să avem și un semn pentru promovarea în Liga 1”, a spus Adrian Bumbescu.

”Ne bucurăm să avem acest parteneriat cu Stanleybet, să intrăm în play-off și să terminăm pe primele două locuri. Mă uit la tricou și vine foarte bine acest sponsor pe pieptul nostru”, a declarat portarul Horia Iancu, cel mai vechi component al lotului Stelei, de când echipa activa în Liga 4.

Potrivit Fanatik, ”contractul va fi întins pe parcursul a doi ani, iar Steaua va încăsa aproximativ 200.000 de euro, cam aceeași sumă pe care o plăteau și cei de la Get’s Bet.”

  • În ultima ediție a ”Națiunea Stelistă”, a celor de la AS47, din 12 august, Cian spunea că Steaua va avea ca sponsor o companie românească, iar aceasta va contribui cu o sumă importantă din ceea ce reprintă bugetul echipei, fără să spună numele sau suma.

Prezentarea, în vechiul echipament! Cele noi încă sunt așteptate de la Adidas

Prezentare noului partener s-a făcut cu echipamentul vechi, din sezonul trecut. Steaua a jucat în sezonul actual în al treilea rând de echipament, unul de culoare albă, care a atras tot felul de reacții de nemulțumire din partea fanilor, care doresc ca jucătorii lui Daniel Oprița să evolueze în roșu și albastru.

Steaua a și lăsat un mesaj la comunicatul de pe pagina sa de Facebook vizavi de utilizarea echipamentului la această prezentare.

”Menționăm faptul că pe lângă echipamentele prezentate, vom mai dispune de încă două rânduri de echipament personalizat, ambele în culorile tradiționale ale clubului, roșu și albastru. Astăzi nu s-a făcut prezentarea oficială a echipamentului, ci prezentarea parteneriatului cu Stanleybet”, a transmis Steaua către suporterii săi.

La ”Națiunea Stelistă”, Cian spunea că noul echipament al Stelei întârzie mai mult decât se așteptau, din cauza faptului că în această vară au avut loc Jocurile Olimpice.

Echipa din Ghencea va primi un echipament personalizat, creara sa fiind una de durată, spre deosebire de echipamentul de linie, adică așa cum este cel alb. Cian mai spunea și că Steaua primește de la Adidas echipament gratis, lucru puțin întâlnit inclusiv în prima ligă.

Steaua joacă sâmbătă, de la ora 11:00, în deplasare la Dumbrăvița, în etapa a 4-a a Ligii 2.

Conferința de prezentare a noului sponsor al Stelei:

https://www.youtube.com/watch?v=jS0k3y_0jtU

Foto și video: Steaua București 

Marius ANGHEL 23 Aug. 2024, 20:52 Liga 2
Pe aceeași temă