CFC Argeș vrea prima victorie în noua ediție a Ligii 2, cu CSM Focșani. Nicolae Dică, încrezător, dar prudent: ”Orice adversar va juca împotriva noastră va avea altă atitudine”

Andrei PASCU 10 Aug. 2024, 15:58 Liga 2
CFC Argeș vrea prima victorie în noua ediție a Ligii 2, cu CSM Focșani. Nicolae Dică, încrezător, dar prudent: ”Orice adversar va juca împotriva noastră va avea altă atitudine”

Campionii FC Argeș este în căutarea primei victorii în acest sezon, după ce în prima rundă din Liga 2 a remizat, scor 0-0, pe terenul Stelei. Luni, formația din Pitești va întâlni, pe teren propriu, de la ora 17:00, CSM Focșani.

Întâlnirea va fi în format live-text pe Liga2.ro, iar înaintea jocului Nicolae Dică a susținut o conferință de presă.

CFC Argeș vrea prima victorie în Liga 2, luni, cu CSM Focșani

Dacă argeșenii au schimbat mult și la nivelul lotului de jucători, clubul din Focșani nu s-a axat nici el prea mult pe omogenitate în această vară, aducând jucători cu experiența pentru Liga 2, iar astfel Nicolae Dică se așteaptă ca adversarii de luni să arate destul de bine.

E convins și că Focșani va avea încredere în urma startului cu succes din noua stagiune a campionatului, câștigând întâlnirea cu AFC Câmpulung Muscel, scor 2-0, din duelul nou-promovatelor.

În altă ordine de idei, din perspectiva celor de la Campionii FC Argeș, Dică mai așteaptă o achiziție în această vară, dar vor mai fi consemnate, posibil, și câteva plecări în zilele următoare, până la meciul cu CSM Focșani sau chiar după întâlnirea de pe teren propriu. Per total însă, lotul este conturat și antrenorul argeșenilor speră la calificarea în play-off-ul diviziei secunde, după care să lupte pentru revenirea echipei în SuperLiga României.

Nicolae Dică a prefațat partida Campionii FC Argeș – CSM Focșani

Înaintea partidei cu CSM Focșani, piteștenii au anunțat și despărțirea de Andrei Șerban, care s-a înțeles cu Unirea Ungheni.

Ne așteaptă o partidă grea, așa cum sunt toate partidele din acest an competițional. Nu putem spune că va fi un meci ușor, trebuie să fim pregătiți pentru orice adversar, așa cum a fost și în prima etapă, cu Steaua, când a fost un ritm bun pentru Liga 2.

Trebuie să fim gata pentru Focșani, o nou-promovată, a și schimbat mulți jucători comparativ cu cei care au fost în Liga 3, au venit jucători care au mai jucat în Liga 2, care au promovat la prima ligă, jucători cu experiență.

Ei au câștigat în prima etapă categoric, au marcat două goluri contra Muscelului și au mai avut patru-cinci ocazii de a marca. Va fi un meci dificil, cu o echipă care vrea să joace un fotbal ofensiv. Trebuie să fim pregătiți pentru un meci dificil, orice adversar va juca cu noi, cu Steaua, cu Craiova, va avea altă atitudine. Trebuie să fim pregătiți pentru asta.

Focșani e o echipă bună, are jucători ca Zaharia, care poate să facă diferența, ca Gorovei, care poate face și el diferența. Acolo sunt jucători ca Dodoi… trebuie să fim pregătiți pentru astfel de jucători”, a spus Nicolae Dică la conferința de presă.

Program încărcat pentru CFC Argeș în Liga 2 și Cupa României

Așadar, dacă prima etapă din noul sezon al Ligii 2 a adus o deplasare pentru CFC Argeș, cu Steaua (scor 0-0), în etapa a 2-a piteștenii vor avea, așadar, și primul duel acasă, contra CSM Focșani.

În etapa a 3-a se vor deplasa pe terenul nou-promovatei FC Bihor Oradea, iar în următoarele două runde vor întâlni FK Miercurea Ciuc (acasă) și CSM Slatina (deplasare).

Pentru trupa lui Dică va urma o perioadă destul de încărcată, pentru că între partida cu CSM Focșani și duelul cu FC Bihor va juca și în turul 3 din Cupa României, contra Aro Muscelul Câmpulung Muscel, joi, 15 august, de la ora 17:30.

Nicolae Dică, la nivel declarativ cel puțin, deocamdată nu a făcut strategia cu privire la jucătorii pe care va conta în Liga 2 și în Cupa României.

Așteptăm meciul cu Focșani, luni, e cel mai important, iar apoi vom vedea cum vom face, ce răspuns vom avea din partea jucătorilor”, a mai spus Dică.

Conferința de presă susținută de Nicolae Dică, alături de Petrișor Petrescu:

Foto și video: CFC Argeș

Andrei PASCU 10 Aug. 2024, 15:58 Liga 2
Pe aceeași temă