SR Brașov l-a readus ca antrenor pe cel cu care în 2021 ajungea să joace baraj de promvare în Liga 2

Adi MARICA 23 Jul. 2024, 11:21 Liga 3
SR Brașov l-a readus ca antrenor pe cel cu care în 2021 ajungea să joace baraj de promvare în Liga 2

Lucrurile au început să se miște și la SR Brașov. După ce gruparea susținută de suporterii stegari a acceptat invitației FRF de a continua în Liga 3, echipa are de luni, 22 iulie, un nou antrenor, pe Liviu Nicolae. Marți este programat primul antrenament al verii, în vederea pregătirii noului sezon de Liga 3, ediția 2024-2025.

Liviu Nicolae, revine după trei ani la SR Brașov

Liviu Nicolae (40 de ani) revine la SR Brașov după trei ani. Cu el la timonă, echipa ajungea în 2021 la primul baraj de promovare în Liga 2, pierdut cu Vediţa Colonești.

După experiența de la SR Brașov, Nicolae a s-a întors la Colțea Brașov, unde a coordonat toată activitatea clubului și a condus și echipa de seniori în Liga 4. Între timp a obținut Licența A de antrenor, iar la începutul acestui an a acceptat postul de antrenor la Ciucaş Tărlungeni, în Liga 3, unde, însă, nu a putut evita retrogradarea echipei.

În iarna trecută, Liviu Nicolae a fost aproape de o revenire ca antrenor la SR Brașov, însă discuțiile nu s-au concretizat. Acum, după mai multe zile de discuții, a acceptat oferta clubului brașovean și, astfel, începe al doilea său mandat.

Liviu Nicolae ocupă locul lăsat vacant de Rareș Forika, plecat la CSM Focșani și va colabora cu directorul tehnic Ioan Naghi, iar în câteva zile va avea și doi secunzi. Lotul se va contura în aceste zile, pe lista oficialilor clubului fiind mai multi jucători de valoare.

Parteneriat cu Colțea Brașov pentru SR Brașov

Mai mult, clubul susținut de suporterii stegari a anunțat un parteneriat cu Colțea Brașov.

Astfel, SR Brașov va beneficia de o piramidă completă de grupe de juniori, dar și o echipă de fotbal feminin.

”Stegarii se reunesc marți, 23 iulie, sub conducerea noului antrenor Liviu Nicolae!
Dragi stegari, suntem onorați să anunțăm faptul că SR Brașov și Colțea Brașov au încheiat un parteneriat pentru a dezvolta un proiect sportiv ambițios. Astfel, SR Braşov devine un club complet atât pe partea de copii și juniori cat și pe partea de fotbal feminin.
Liviu Nicolae revine ca antrenor principal la SR Braşov. Acesta a mai fost la cârma formației noastre în sezonul 2020-2021, sezon în care am fost prezenți în playoff-ul Ligii 3, la un pas de promovare.
Mâine, ora 18:00, pe stadionul Silviu Ploeșteanu, Liviu Nicolae va conduce primul antrenament al echipei din acest sezon”, este anunțul clubului brașovean.

Adi MARICA 23 Jul. 2024, 11:21 Liga 3
Pe aceeași temă