Ioan Andone, comentariu despre înfrângerea Corvinului din Supercupă și așteptările de la dubla din Europa League contra maghiarilor de la Paksi

Andrei PASCU 05 Jul. 2024, 15:21 Liga 2

Ioan Andone nu putea rata partida Corvinului Hunedoara din Supercupa României, cu FCSB. Fostul mare fotbalist a mers în Ghencea pentru a vedea duelul, dar din păcate pentru el și pentru formația din Liga 2 campioana României s-a impus fără mari emoții, scor 3-0.

La final, după ultimul fluier, Ioan Andone și-a spus părerea și el față de modul în care a arătat Corvinul Hunedoara și ce așteptări are de la partida din Europa League.

Ioan Andone a vorbit despre Supercupa României, FCSB – Corvinul, scor 3-0

Ioan Andone a apreciat jocul mai bun al Corvinului din prima repriză, dar în partea a doua a recunoscut că era greu pentru o formație din Liga 2 să țină ritmul cu campioana României. Avea încredere înaintea duelului că hunedorenii pot să mai obțină un trofeu după ce a cucerit Cupa României în stagiunea trecută.

Referitor la partida din Europa League, Andone a vorbit cu atenție. Corvinul Hunedoara a aflat care va fi prima adversară din Europa în sezonul 2024/ 2025, unde și-a asigurat biletul în urma triumfului istoric din Cupa României, unde a învins SC Oțelul.

Clubul din Liga 2 va întâlni, în dublă manșă, în turul 1 preliminar al Europa League, Paksi FC, turul urmând să aibă loc în Ungaria (11 iulie), iar returul în România, la Sibiu (18 iulie).

Corvinul va avea viață grea cu maghiarii de la Paksi FC, crede Andone

Paksi FC a făcut un sezon trecut foarte bun în Ungaria, unde a terminat campionatul pe locul 2 și a triumfat în Cupa Ungariei. Din acest motiv, Ioan Andone se așteaptă ca meciul să fie foarte complicat.

(N.r . – Despre Supercupă) ”S-a văzut diferența dintre o echipă care joacă în Liga 2 și o echipă care e campioana României. Prima repriză a fost echilibrată, dar după pauză și schimbările făcute au făcut diferența. Corvinul are viitor, echipa, formată din români, a reușit să câștige Cupa României, să mai lupte pentru un trofeu, dar a întâlnit o echipă bună acum!

(N.r. – Despre partida Corvinului cu Paksi FC) Va fi greu pentru Corvinul în partida cu maghiarii. Au trecut peste 40 de ani de când Corvinul nu a mai jucat în Europa”, a spus Ioan Andone la finalul Supercupei României, la microfonul Digi Sport.

În ziua în care Corvinul Hunedoara a disputat Supercupa României, joi, Paksi FC a disputat un meci amical cu cehii de la Bohemians. Adversara echipei lui Florin Maxim a pierdut la scor, 1-4!

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Andrei PASCU 05 Jul. 2024, 15:21 Liga 2
Pe aceeași temă