Adrian Mihalcea se aștepta la un meci greu cu Concordia Chiajna, dar nu la o înfrângere la ultima fază: ”E dezamăgitor că am pierdut așa”. Antrenorul, din nou sincer la interviuri

Andrei PASCU, Petronel TUDOR 06 Apr. 2022, 20:32 Liga 2

Unirea Slobozia a fost la câteva secunde să mai bifeze un rezultat pozitiv în play-off-ul Ligii 2. A cedat abia în minutul 90+5 în confruntarea cu Concordia Chiajna, din deplasare, scor 0-1, dar cu toate acestea frustrarea e și mai mare. Adrian Mihalcea a fost din nou supărat pe modul în care echipa a încasat gol.

Adrian Mihalcea: ”E dezamăgitor că am pierdut așa”

Dacă la finalul rundei trecute, cu Universitatea Cluj (scor 2-2), Adrian Mihalcea a fost nemulțumit că Unirea Slobozia a luat două goluri din faze fixe, de această dată a fost dezamăgit de concentrarea jucătorilor din ultimele secvențe. Dacă ar fi scăpat cu fața curată după ocazia ilfovenilor din minutul cinci al prelungilor, atunci Unirea s-ar fi întors la Slobozia cu un punct.

Însă, Adrian Mihalcea știa că pot apărea problemele pe final, recunoscând, la interviuri, la finalul disputei de la Chiajna, că fotbaliștii săi erau încă obosiți după confruntarea cu Universitatea Cluj, de acasă.

E dezamăgitor că am pierdut așa. După meciul cu U Cluj am spus că sunt dezamăgit că am luat iar goluri din faze fixe, acum am pierdut pe final. Meciul a fost destul de antrenant, destul de agresiv în anumite momente. Am fost dominați în ultimele 20 de minute clar, nu am fost foarte inspirați, dar efortul depus de băieți m-a mulțumit.

Am căzut fizic, au fost doar două zile de refacere și nu au fost suficiente. Ultimele 15-20 de minute au fost grele, a mai fost și terenul. Am încercat să scoatem un rezultatul pozitiv, dar asta nu scuză cum am primit golul, la ultima acțiune. Am fost naivi.

O să ne pregătim pentru următorul meci, șansele pentru locul 4 au scăzut considerabil, dar vom încerca să jucăm ca până acum și în meciurile următoare. Sper în continuare la acel loc, dar trebuie să recunoaștem că șansele au scăzut.

Trebuie să câștigăm meciul cu Chiajna din retur, de acasă, ar mai fi meciuri, mai sunt șapte meciuri, dar e destul de greu, nu e ușor. Noi nici nu suntem un lot prea numeros”, a declarat Adrian Mihalcea la finalul jocului.

  • Unirea Slobozia, cu Concordia Chiajna: Poiană – Ibrian, I. Dinu, Perju, C-tin. Toma (cpt.) – I. Coadă, Cruceru (Gulceac 65′) – Greu (Gab. Lazăr 78′), Bolohan (Dorobanțu 84′), Afalna – Rob. Silaghi (Gherghiceanu 65′);
    Rezerve neutilizate: Ciupercă – Seb. Ivan, D. Mihai, Mustacă, Trașcu;

Adrian Mihalcea vrea surpriza în partida cu Steaua

Acum, chiar dacă, așa cum spunea și Adrian Mihalcea, Unirea Slobozia nu mai are mari șanse la locul 4, echipa va continua, totuși, să lupte și să spere la o surpriză, așa cum a fost și calificarea în play-off până la urmă.

Urmează un alt meci dificil pentru Unirea Slobozia, cu Steaua, pe teren propriu.

Tratăm toate meciurile foarte serios, sper să avem un stadion plin și vom juca. Meciurile cu echipele puternice sunt grele, indiferent unde jucăm”, a mai declarat Mihalcea.

Unirea Slobozia, la șase puncte de Concordia Chiajna

Unirea Slobozia ocupă locul 6 în play-off-ul Ligii 2, cu 34 de puncte, la șase puncte de locul 5, ocupat chiar de Concordia Chiajna. În acest moment, formația lui Mihalcea are în dreptul ei, după trei runde din grupa pentru promovare, două eșecuri și un egal. Pe lângă înfrângerea cu Concordia Chiajna, Unirea Slobozia a mai cedat în fața celor de la FC Hermannstadt, scor 0-2, și a făcut 2-2 cu ”U” Cluj.

Dacă în runda următoare Unirea Slobozia va primi vizita Stelei, Concordia Chiajna va aștepta vizita liderului Ligii 2, Petrolul.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/s-a-intors-karma-in-favoarea-concordiei-chiajna-ianis-zicu-incantat-de-victoria-din-minutul-905-cu-unirea-slobozia-cu-steaua-am-primit-gol-la-ultima-faza-acum-am-castigat-la-ultima-faza-19226125

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-unirea-slobozia-se-joaca-de-la-ora-1630-in-deschiderea-etapei-a-3-a-a-play-off-ului-ligii-2-ambele-formatii-cauta-primul-succes-in-grupa-de-promovare-19226053

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-fc-hermannstadt-se-joaca-de-la-ora-1900-pe-ilie-oana-echipa-ploiesteana-se-poate-distanta-din-nou-sau-poate-pierde-primul-loc-in-liga-2-dupa-multe-etape-19226075

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-sta-linistita-danut-coman-a-lamurit-situatia-clubului-care-are-verde-la-promovarea-in-liga-1-e-chiar-liniste-presedintele-sibienilor-declaratie-19226106

 

Andrei PASCU, Petronel TUDOR 06 Apr. 2022, 20:32 Liga 2
Pe aceeași temă