Plecare în plin campionat de la Unirea Slobozia. Mijlocașul Mihăiță Năstase și-a găsit deja un nou club, dar în Liga 3

Andrei PASCU 13 Aug. 2021, 17:47 Liga 2
Plecare în plin campionat de la Unirea Slobozia. Mijlocașul Mihăiță Năstase și-a găsit deja un nou club, dar în Liga 3

O nouă plecare de la Unirea Slobozia, după startul sezonului. Antrenorul Adrian Mihalcea și stafful său au decis că nu se mai pot baza pe mijlocașul Mihăiță Năstase (22 de ani), astfel că au decis să îl lase să plece în Liga 3, la Recolta Gheorghe Doja.

Mihăiță Năstase a ajuns la Recolta Gheorghe Doja

În această vară, clubul din Slobozia a cedat și alți jucători la Recolta Gheorghe Doja. Portarul Victor Enache și fundașul Andrei Comșa au fost lăsați și ei inițial în Liga 3. Referitor la Năstase, el nu a fost un om important sezonul trecut, când a prins doar șase meciuri pentru Unirea Slobozia, unul în campionatul regular și cinci în play-out. A și reușit să marcheze un gol, în grupa de menținere în Liga 2, contra Viitorului Pandurii.

E adevărat că Mihăiță Năstase a fost un jucător de bază pentru Unirea Slobozia în momentul în care echipa evolua în Liga 3. Era printre cei mai buni fotbaliști, fiind în fruntea celor mai buni marcatori din lot.

Unirea Slobozia, printre echipele cu parcurs impecabil în primele etape de Liga 2 

Unirea Slobozia a început bine noul sezon de Liga 2, adunând șase puncte după primele două etape din Liga 2. A învins Unirea Dej și CS Comunal Șelimbăr cu același scor, 2-0. În etapa a 3-a, formația lui Adrian Mihalcea va juca pe terenul echipei FC Brașov, confruntare care e programată sâmbătă de la ora 11:00.

Un meci la fel de greu, la fel ca și cele de până acum, cu o nou-promovată. Dar eu nu mă gândesc că sunt nou-promovate, mă gândesc că sunt echipe de Liga 2 și vedeți ce se întâmplă dacă nu tratezi tot meciul cu aceeași concentrare.

Mergem într-o zonă în care lumea iubește fotbalul. Vom juca pe un teren bun și lucrul acesta mă bucură. Sper să continuăm pe acceași linie, cu rezultate pozitive”, spunea Adrian Mihalcea despre partida cu FC Brașov, la finalul confruntării cu CS Comunal Șelimbăr.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-cauta-prima-victorie-in-liga-2-cu-unirea-slobozia-ilie-stan-le-cere-elevilor-sai-sa-joace-cu-inima-adrian-mihalcea-vede-adversarii-favoriti-sa-castige-19195814

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/steaua-si-braila-au-meciurile-din-cupa-romaniei-amanate-cu-o-saptamana-modul-controversat-in-care-frf-gandeste-introducerea-echipelor-in-competitia-ko-nou-promovatele-in-liga-2-sunt-discriminate-fat-19195475

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-3-a-a-ligii-2-se-intinde-aproape-pe-durata-unei-saptamani-sase-meciuri-au-fost-alese-pentru-a-fi-televizate-programul-rundei-19195472

 

Andrei PASCU 13 Aug. 2021, 17:47 Liga 2
Pe aceeași temă