Zeița Fortuna a fost de partea Concordiei Chiajna în meciul cu Petrolul, iar Claudiu Niculescu a fost epuizat: ”Un meci ca acesta te seacă de puteri, dar până la urmă s-a încheiat bine”

Andrei PASCU 11 Apr. 2021, 14:14 Liga 2

Concordia Chiajna s-a impus cu noroc în fața Petrolului, în etapa a 2-a a play-out-ului din Liga 2. Ilfovenii au câștigat cu 1-0 pe ”Ilie Oană”, dar adversarii au ratat multe șanse bune, în special în prima repriză.

Petrolul a irosit un penalty prin Vajushi în debutul meciului, iar tot la aceeași fază, după ce portarul Chesneau a parat, Pol Roige a tras în transversală din careul mic. Ulterior, ploieștenii au mai avut și alte ocazii să înscrie și chiar au mai lovit într-un rând bara.

Situația a devenit favorabilă Concordiei Chiajna, pe faza de atac, după schimbările lui Claudiu Niculescu, ce au părut premature în primă fază. În minutul 30 i-a introdus pe Costin Ciucureanu și Azdren Llullaku, iar un minut mai târziu, oaspeții deschideau scorul prin Lucian Ion, în urma unei faze fixe.

Claudiu Niculescu: ”Am avut și puțin noroc, trebuie să recunosc” 

Acesta a fost și scorul final, 1-0 pentru Concordia Chiajna, iar Claudiu Niculescu a recunoscut că șansa a fost de partea echipei sale, care putea să încaseze cel puțin două goluri în prima parte a primei reprize. A apreciat faptul că jucătorii s-au ”trezit” pe parcursul meciului și că au reușit să aducă prima victorie în Grupa B a play-out-ului din Liga 2.

Situația era una complicată pentru Concordia Chiajna înaintea confruntării de la Ploiești, pentru că sâmbătă, tot în etapa a 2-a, ambele echipe care o urmează pe Chiajna în clasament, Unirea Slobozia și CSM Reșița, au reușit să câștige: 3-1 cu Viitorul Pandurii, respectiv 2-0 cu Aerostar Bacău.

”Am început rău meciul, dar am avut și puțin noroc, trebuie să recunosc. În primele 20-25 de minute a trebuit să fac acele schimbări, iar de acolo s-a echilibrat puțin jocul. Vreau să felicit băieții pentru că au luptat extraordinar astăzi, au dovedit că ușor, ușor s-a format o familie aici, e unitate de grup și ăsta e lucrul cel mai important.

Au luptat toți, și cei care au intrat de pe bancă, și cei care au început jocul. Au intrat foarte bine, au luptat până la epuizare și merită toate felicitările.

Scuze dacă respir mai greu, pentru că un meci ca acesta te seacă de puteri, dar e frumos pentru că până la urmă s-a încheiat bine acest joc pentru noi. Erau trei puncte foarte importante, pentru că și Slobozia și Reșița au reușit să câștige și se apropiaseră de noi”, a declarat Claudiu Niculescu, la finalul confruntării de pe ”Ilie Oană”, la microfonul DigiSport.

Pentru Concordia Chiajna urmează meciul cu Aerostar Bacău, de acasă 

În prima etapă din play-out, Concordia Chiajna făcuse 1-1 pe teren propriu cu Unirea Slobozia. Acum, formația lui Niculescu e pe locul 4 în Grupa B, ultimul care asigură prezența în Liga 2 și stagiunea următoare. Are 28 de puncte, cu cinci peste poziția a 5-a, care duce în baraj, ocupată de Unirea Slobozia.

În etapa a 3-a, Concordia Chiajna va întâlni Aerostar Bacău pe teren propriu.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-a-pierdut-mai-mult-de-jumatate-din-meciurile-jucate-pe-teren-propriu-in-acest-sezon-octavian-grigore-dupa-esecul-cu-concordia-asta-este-adevarul-crud-are-radacini-in-spate-19178805

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-concordia-chiajna-incepe-de-la-ora-1100-echipa-ploiesteana-isi-poate-asigura-matematic-ramanerea-in-liga-2-19178672

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/video-dan-alexa-ironizat-de-un-copil-la-craiova-domnul-reghecampf-faceti-si-cu-mine-o-poza-antrenorul-echipei-asu-poli-s-a-conformat-imediat-la-farsa-care-pune-fc-u-19178714

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jocul-haotic-a-condus-la-primul-esec-al-farului-in-play-out-ianis-zicu-nu-si-a-menajat-jucatorii-dupa-0-1-cu-metaloglobus-nu-poti-doar-sa-astepti-trebuie-sa-si-oferi-19178689

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/liderul-galeriei-rapid-i-a-trasat-prioritatea-numarul-1-lui-daniel-niculae-noul-presedinte-al-clubului-situatia-este-una-complicata-dar-noi-nu-putem-accepta-altceva-bocc-19178678

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pandurii-a-retrogradat-matematic-din-liga-2-antrenorul-calin-cojocaru-a-gasit-solutia-prin-care-echipa-gorjeana-poate-fenta-inca-o-data-sistemul-daca-la-liga-3-nu-se-mai-retrogradeaza-direc-19178592

Andrei PASCU 11 Apr. 2021, 14:14 Liga 2
Pe aceeași temă