Florin Fabian, ”puțin nemulțumit” pentru că Recea n-a câștigat cu Ripensia, pe ”Dan Păltinișanu”: ”Puteam scoate mai mult de la acest meci”

Anda DELIU 28 Mar. 2021, 21:46 Liga 2

Fotbal Comuna Recea a reușit să revină la viață în 2021, după o iarnă în care a fost aproape de desființare, dar nu a putut să încununeze cu un succes ultima rundă din sezonul regulat al Ligii 2. Formația maramureșeană a terminat la egalitate, la scorul de 0-0, meciul cu Ripensia de pe ”Dan Păltinișanu”, unul destul de slab făcut de ambele echipe.

Pe alocuri, oaspeții de la Recea au avut momente în care au dominat, dar le-a lipsit incisivitatea, fapt remarcat și de antrenorul Florin Fabian.

”A fost un meci cum ne așteptam. Știam că întâlnim o echipă Ripensia de gabarit, de angajament, o echipă masivă. Care au probleme acasă, câștigând puține meciuri. Au avut multe momente în care au pierdut puncte prețioase acasă. Noi am venit să câștigăm, am venit să jucăm fotbal. Ceea ce am arătat de când a început acest mini-retur. Am avut momente bune de joc. Cred că puteam scoate mai mult de la acest meci, pentru că am dominat, în special repriza a doua. Sunt puțin nemulțumit, ca urmare a dominării noastre din repriza a doua. Păcat că nu am avut mai multă incisivitate și decizie la finalizare”, a spus Florin Fabian.

Ripensia și Recea se vor reîntâlni și în play-out

În Grupa A de play-out vor juca atât locul 14, ocupat de Recea, cât și locul 15, ocupat de Ripensia. Asta înseamnă că cele două echipe se vor reîntâlni în această primăvară.

Florin Fabian, omul care a reușit să readucă trupa din comuna maramureșeană la viață, după ce în iarnă a existat și ameninațrea desființării, a felicitat și adversara. ”Îi felicit și pe cei de la Ripensia, o echipă tânără. Le doresc succes și lor”, a mai spus Fabian.

Cu 23 de puncte, Recea a terminat sezonul regulat pe locul 14. Ripensia va începe play-out-ul cu 22 de puncte.

În Grupa A a play-out-ului vor merge echipele clasate pe locurile 7, 10, 11, 14, 15, 18 și 19 în sezonul regular, adică Farul Constanţa, Metaloglobus Bucureşti, Universitatea Cluj, Fotbal Comuna Recea, Ripensia Timișoara, CSM Slatina și Pandurii Târgu Jiu.

Foto: Leczki Jozsi și Dani Amariei / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-nu-a-aratat-grozav-in-remiza-cu-recea-cosmin-petruescu-un-joc-inchis-un-joc-modest-practicat-de-echipa-noastra-cele-doua-echipe-se-vor-intalni-din-nou-in-play-out-19176440

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-21-ultima-a-sezonului-regular-astazi-aflam-cele-sase-echipe-care-merg-in-play-off-si-cele-14-care-vor-continua-in-play-out-19176255

https://liga2.prosport.ro/seria-1/componenta-celor-doua-grupe-de-play-out-ale-ligii-2-farul-da-peste-u-cluj-iar-petrolul-intalneste-viitorul-pandurii-si-concordia-cand-se-stabileste-programul-jocurilor-19176388

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-dunarea-calarasi-cs-mioveni-rapid-fk-csikszereda-si-asu-poli-merg-in-play-off-ul-ligii-2-cum-arata-clasamentul-final-dupa-ultima-etapa-a-sezonului-regular-si-marile-19176361

Anda DELIU 28 Mar. 2021, 21:46 Liga 2
Pe aceeași temă