Pandurii, fără înfrângere de trei etape, însă tot pe ultimul loc e în Liga 2. Călin Cojocaru: ”Pe final puteam să dăm şi lovitura” | Rezumatul meciului cu SCM Gloria Buzău

Mircea OGLINDOIU 22 Mar. 2021, 15:24 Liga 2

Pandurii Târgu Jiu traversează cea mai bună perioadă din acest sezon. Echipa antrenată de Călin Cojocaru n-a mai pierdut de trei etape, însă nici n-a câștigat. A remizat la Aerostar Bacău, acasă cu ASU Politehnica Timișoara și în deplasare cu SCM Gloria Buzău, în weekendul trecut.

Toate cele trei meciuri menționate s-au încheiat cu scorul de 1-1!

În pofita rezultatelor pozitive, gorjenii au rămas tot pe ultimul loc în Liga 2, dar au egalat la puncte Aerostar Bacău, moldovenii având însă golevaraj mai bun!

Pandurii s-a întors cu un punct și de la Buzău

La Buzău, Pandurii a fost condusă la pauză, după golul izbutit, din penalty, în minutul 36, de Cosmin Tucaliuc. Gabriel Dodoi a egalat în minutul 82, printr-o superbă execuție de la 23 de metri.

S-a încheiat 1-1, iar, pentru a avea șansa să nu încheie sezonul regular pe ultimul loc, echipa antrenată de Călin Cojocaru are nevoie de un rezultat pozitiv și sâmbătă, cu Unirea Slobozia.

Cel mai probabil, meciul gorjenilor din etapa a 21-a, ultima a sezonului regular, se va juca sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Municipal din Târgu Jiu. Vecina de clasament a oltenilor, Aerostar, joacă la Mioveni!

Călin Cojocaru: ”Este un rezultat echitabil, cu toate că ne doream să câştigăm”

Antrenorul Călin Cojocaru consideră rezultatul contra formației lui Ilie Stan drept unul echitabil.

”A fost un meci echilibrat în prima parte, dar am făcut o greşeală la penalty. În repriza a doua, am intrat mai bine în teren şi sunt bucuros că am reuşit să revenim. Ne-am creat ocazii, iar pe final puteam să dăm şi lovitura. Am avut cel puţin două ocazii mari, dar, per ansamblu, a fost un meci echilibrat, frumos, cu multe oportunităţi. Este un rezultat echitabil, cu toate că ne doream să câştigăm”, a declarat antrenorul Călin Cojocaru, citat de gorjeanul.ro.

După 20 de etape și 18 meciuri jucate, Pandurii are doar 10 puncte, din două victorii și patru remize.

”Trebuie să adunăm puncte, fiindcă în play-out se intră cu același număr de puncte obținut în sezonul regular: nu se înjumătățesc. Noi vrem să jucăm fotbal, în joace jocurile. Am încredere că nu vom retrograda”, spunea Călin Cojocaru, săptămâna trecută.

Pandurii Târgu Jiu cu SCM Gloria Buzău: Aldescu (Iovicin 46′) – Pleașcă, Diau, Nic. Cotolan, D. Filip – Sylla, Velcotă (Corduneanu 87), Felipe Acorda, Rasoveanu (Peia 77) – St. Goma (Bunga 46), Dodoi (Răchișan 90+1). Rezerve neutilizate: – R. Cojocaru, Habet, Pleșa, Zaborowski.

Rezumat SCM Gloria Buzău – Pandurii Târgu Jiu 1-1:

https://www.youtube.com/watch?v=GHptgXPlysg

Desfășurarea meciului SCM Gloria Buzău – Pandurii Târgu Jiu 1-1:

Foto și video: SCM Gloria Buzău

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-20-penultima-a-sezonului-regular-cinci-meciuri-incep-de-la-ora-1100-insa-doar-o-echipa-care-intra-la-joc-mai-are-sanse-la-play-off-19175206

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pandurii-plangere-penala-impotriva-primariei-si-consiliului-local-al-municipiului-targu-jiu-acuzatiile-gravele-pe-care-le-face-clubul-fanion-al-gorjului-19175270

Mircea OGLINDOIU 22 Mar. 2021, 15:24 Liga 2
Pe aceeași temă