Fotbal Comuna Recea putea smulge un punct cu Farul, în opinia lui Florin Fabian: ”Pe fondul dominării noastre am dat spații adversarilor”. Aspectul care a jucat un rol decisiv în eșecul de la Constanța

Andrei PASCU 15 Mar. 2021, 12:28 Liga 2

Fotbal Comuna Recea s-a întors fără punct din deplasarea de la Constanța, de la meciul cu Farul. În etapa a 19-a, maramureșenii nu au putut să mai scoată încă un rezultat pozitiv, cedând la malul mării la un gol diferență, scor 2-3.

Formația din Recea nu a făcut neapărat o partidă rea, lucru remarcat și de antrenorul Florin Fabian, care a adus un suflu nou echipei, odată ce a fost instalat pe banca tehnică. La interviurile de la finalul confruntării a afirmat că, dacă avea puțin noroc, Fotbal Comuna Recea putea scoate un punct.

Florin Fabian: ”În general sunt mulțumit de modul în care am reacționat în partea a doua a meciului” 

A scos în evidență faptul că au fost mai multe faze periculoase, pe care însă jucătorii săi nu au reușit să le transforme și să marcheze gol/ goluri. A remarcat și o oarecare stare de oboseală, pricinuită de distanța dintre Recea și Constanța.

A fost un meci destul de greu de gestionat pentru noi. Veneam după un joc epuizant cu Universitatea Cluj și o deplasare de 850 de km, pe care am făcut-o în două zile. Am jucat cu echipă foarte bună. Prima repriză a aparținut gazdelor care au pus presiune pe echipa noastră, iar noi n-am reușit să avem posesia pe care am dorit-o. Chiar și așa am ratat o mare ocazie prin Văsălie.

În repriza a doua am riscat, ne-am creat ocazii și am marcat două goluri. La 2-1 am irosit o mare oportunitate de a înscrie, prin Marius Coman, care ar fi putut schimba soarta jocului. Pe fondul dominării noastre am dat spații atacanților constănțeni și Farul ne-a surprins de două ori pe contraatac. În general sunt mulțumit de modul în care am reacționat în partea a doua a meciului”, a afirmat Florin Fabian pentru Glasul Maramureșului.

Florin Fabian vrea cele trei puncte etapa următoare, cu CSM Reșița 

Antrenorul se așteaptă la un nou succes în partida următoare, de pe teren propriu, cu CSM Reșița, echipă care va evolua la rândul ei pentru salvarea de la retrogradare. Valoriile sunt mai apropiate, iar Florin Fabian crede că jucătorii lui pot aduce alte trei puncte în clasamentul Ligii 2, în acest final de sezon regular.

Vom încerca să corectăm ceea ce am greșit în acest meci și ne concentrăm pe jocul următor cu CSM Reșița, de pe teren propriu, pe care-l vom aborda cu determinare maximă pentru a ne apropia victoria”, a mai afirmat Florin Fabian.

Fotbal Comuna Recea și CSM Reșița sunt despărțite doar de două goluri 

Fotbal Comuna Recea e pe 14 în Liga 2, cu 19 puncte în 17 meciuri. CSM Reșița, următoarea adversară, e imediat sub, pe 15, cu același punctaj dar cu un golaveraj inferior. Maramureșenii au -6, iar echipa lui Alin Minteuan are -8.

Fotbal Comuna Recea mai are un meci în sezonul regular, în afara celui cu CSM Reșița, cu Ripensia în deplasare.

Foto: Sorin Danielciuc/ Sport Pictures și FC Farul Constanța

https://liga2.prosport.ro/seria-1/farul-a-trecut-la-limita-de-recea-si-continua-cursa-pentru-play-off-ianis-zicu-a-remarcat-doar-plusurile-ma-bucur-ca-am-castigat-si-depindem-doar-de-noi-ce-a-spus-de-fina-19174394

https://liga2.prosport.ro/seria-1/decimata-de-covid-dunarea-calarasi-a-trecut-de-fk-csikszereda-cristian-pustai-am-zis-ca-e-ghinion-antrenorul-ironic-cand-a-venit-vorba-de-restante-le-am-zis-jucatorilo-19174712

https://liga2.prosport.ro/seria-1/deznadejde-frustrare-si-multa-suparare-la-rapid-dupa-infrangerea-cu-unirea-slobozia-petre-goge-sansele-sunt-foarte-mici-la-play-off-poate-atmosfera-nu-e-ok-mesajul-pentru-fani-19174700

 

Andrei PASCU 15 Mar. 2021, 12:28 Liga 2
Pe aceeași temă