Steaua, amicale tari înaintea reluării Ligii 3. ”Militarii” au programat patru teste, dintre care două cu ”U” Cluj și SCM Gloria Buzău

Andrei PASCU 11 Jan. 2021, 19:19 Liga 3
Steaua, amicale tari înaintea reluării Ligii 3. ”Militarii” au programat patru teste, dintre care două cu ”U” Cluj și SCM Gloria Buzău

Steaua termină vacanța pe 18 ianuarie, când va începe seria antrenamentelor. ”Militarii” au făcut strategia pentru perioada de pregătire și au programat câteva meciuri amicale importante. Steaua a anunțat, deja, patru partide de verificare, iar printre adversari se regăsesc și două formații din Liga 2.

Steaua, amicale cu ”U” Cluj și SCM Gloria Buzău 

Formația lui Daniel Oprița va da startul meciurilor amicale cu Universitatea Cluj, pe 28 ianuarie. În februarie și martie, Steaua va mai juca împotriva celor de la Sporting Roșiori, 6 februarie, SCM Gloria Buzău, 12 februarie, și CSM Alexandria, 6 martie. Toate duelurile vor avea loc în complexul din Ghencea.

Amicale tari pentru Steaua București în această iarnă

Vacanța de iarnă a jucătorilor Stelei este aproape de final. Echipa antrenată de Daniel Oprița se va reuni luni, 18 ianuarie, în complexul din Ghencea. După o perioadă de pregătire generală, roș-albaștrii vor începe seria meciurilor amicale cu Universitatea Cluj, acasă, în Ghencea.

Iată programul partidelor amicale transmise în direct pe Steaua TV:

28 Ianuarie: Steaua București – FC Universitatea Cluj (loc 6; Liga 2-a)
06 Februarie: Steaua București – Sporting Roșiori (loc 3; Seria 6, Liga 3-a)
12 Februarie: Steaua București – Gloria Buzău (loc 10; Liga a 2-a)
6 Martie – Steaua București – CSM Alexandria (loc 6; Seria 6, Liga 3-a)

Toate partidele se vor disputa în complexul Ghencea. Returul va începe pe 13 martie cu meciul dintre Steaua București – FC FCSB 2”, se arată pe pagina de Facebook, CSA Steaua București.

Daniel Oprița, despre lupta la promovare: ”Nu ne temem de FCSB 2, dar trebuie să ne luăm măsuri”

În prima rundă din 2021, la jumătatea lunii martie, Steaua va juca pe teren propriu în derby-ul primelor două clasate, cu FCSB 2. În tur, ”militarii” s-au impus la limită, cu 2-1, grație unui gol marcat în prelungiri.

Daniel Oprița este convins că echipa cea mai periculoasă din serie este prima clasată după Steaua, FCSB 2. Antrenorul se așteaptă la o luptă aprigă în sezonul regular, cât și în posibilul duel din play-off. Din acest motiv, este pregătit să organizeze un cantonament în afara României și programarea unor meciuri amicale.

Nu ne temem de FCSB, dar trebuie să ne luăm măsuri. Trebuie să ne motiveze și să fim atenți să ne facem echipă bună, să încercăm să mai aducem jucători. Trebuie să facem și o pregătire bună. În vară nu am reușit să facem acest lucru, dar acum avem destul timp.

Pe 18 ianuarie o să fie reunirea echipei. O să avem două săptămâni de reacomodare la efort, o să facem un cantonament de 12 zile aici la bază. După care vom merge, dacă se poate, într-un cantonament în străinătate pentru jocuri amicale. Trebuie să facem și lucrul acesta, pentru că începem sezonul cu un meci cu echipa de pe locul 2, FCSB, și trebuie să fim pregătiți”, a spus Daniel Oprița, la finalul anului trecut.

Steaua a terminat anul pe primul loc în Seria 4 a Ligii a 3-a. Eșalonul trei se reia la jumătatea lunii martie. Steaua a acumulat 26 de puncte după opt victorii și două egaluri. Următoarele clasate sunt FCSB 2, 24 de puncte, și Progresul Spartac, 16 puncte.

Foto: CSA Steaua București

https://liga2.prosport.ro/liga-3/video-steaua-nu-se-entuziasmeaza-de-primul-loc-in-seria-4-din-liga-3-la-final-de-an-alexandru-zaharia-anunta-ca-echipa-va-arata-si-mai-bine-in-2021-primul-meci-e-cu-fcsb-2-trebuie-sa-in-19163354

https://liga2.prosport.ro/liga-3/video-analiza-duelului-dintre-steaua-si-fcsb-2-din-perspectiva-lui-daniel-oprita-nu-ne-temem-dar-trebuie-sa-luam-masuri-trebuie-sa-facem-echipa-buna-antrenorul-milita-19162919

https://liga2.prosport.ro/liga-3/video-promisiuni-multe-la-steaua-pe-final-de-an-bogdan-chipirliu-si-emilian-pacionel-le-garanteaza-fanilor-promovarea-in-liga-2-vrem-sa-fim-cat-mai-sus-peste-trei-ani-19162051

 

 

 

Andrei PASCU 11 Jan. 2021, 19:19 Liga 3
Pe aceeași temă