Rapidiștii au oferit cadouri de Ziua Copilului! Micuții i-au surprins cu imnul echipei: ”Eu cântam pentru galerie, ei cântă pentru viitor” | FOTO și VIDEO

Carmen MANDIȘ, Andreea VISU 01 Jun. 2020, 16:47 Diverse

Jucătorii de legendă ai Rapidului, Nicolae Stanciu, Marian Rada, Ion Goanță, Adrian Dumitru și Marian Grigore, alături de primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, cel considerat părintele noului proiect Rapid, au împărțit cadouri de Ziua Copilului.

Rapidiștii le-au făcut o vizită copiilor de la ”Casa Sf. Ștefan” din București, dar nu au mers cu mâna goală, ci le-au oferit tot felul de cadouri cu prilejul zilei de 1 iunie.

Copiii le-au pregătit o surpriză foștilor mari fotbaliști și le-au cântat imnul Rapidului, iar aceștia au fost vizibil emoționați și au fredonat și ei alături de micuți.

VIDEO: Rapidiștii au oferit cadouri copiilor de 1 iunie

Goanță, Rada și Stanciu, emoționați după ce copiii le-au cântat imnul Rapidului

„Copiii mei sunt mari deja. Mă bucur că am venit aici, invitat din partea Primăriei”, a spus Ion Goanță.

„Eu știu ce înseamnă copiii, am și eu copii și de ce să nu venim aici să le facem o bucurie. Sperăm mulți dintre ei să fie rapidiști, dacă nu, să îi facem rapidiști, deși se spune că rapidiștii nu se fac, se nasc”, a spus și Marian Rada, pentru ProSport.

„Nu am mai fost demult să ascult un cor de copii și un repertoriu de 5-6 cântecele. Foarte frumos, foarte bine le-au cântat, chiar m-am bucurat, mi-am adus aminte de copilăria mea. Eu cântam în galerie cu echipa Rapid. Ei cânta acum pentru viitorul lor”, a conchis Nicolae Stanciu.

Rapid luptă pentru promovarea în Liga 1

Rapid se află printre cele șase echipe care vor disputa un play-off de promovare în Liga 1, cu meciuri într-o singură manșă și puncte înjumătățite față de cum au încheiat primele 24 de etape din sezonul regulat ”înghețat” din cauza pandemiei de COVID-19.

Până atunci însă, echipele se pregătesc pentru reluarea meciurilor oficiale, iar rapidiștii i-au supărat pe adversari, după poza controversată apărută în mediul online, potrivit căreia aceștia nu respectă normele de siguranță impuse și antrenamentele cu doar patru jucători.

Clasamentul play-off-ul Ligii 2:

  1. UTA Arad 0 0 0 0 0-0  25 pct.
  2. CS Mioveni 0 0 0 0 0-0 36-22 20*
  3. Turris Oltul Turnu Măgurele 0 0 0 0 0-0 20*
  4. Campionii FC Argeş 0 0 0 0 0-0 19
  5. Petrolul Ploieşti 0 0 0 0 0-0 19
  6. Rapid 0 0 0 0 0-0 19*

*echipele beneficiază de o rotunjire în plus cu 0,5. La final, în caz de egalitate de puncte, echipele care au beneficiat la început de rotunjire vor fi în dezavantaj.

Foto: Alexandra PANDREA

Carmen MANDIȘ, Andreea VISU 01 Jun. 2020, 16:47 Diverse
Pe aceeași temă