Apropiații lui Pancu au făcut presiuni pentru păstrarea antrenorului la Rapid! Discuții aprinse pe axa Giovanni Becali – Dan Tudorache – Angelescu | EXCLUSIV

Marius ANGHEL 10 Mar. 2020, 13:51 Campionat
Apropiații lui Pancu au făcut presiuni pentru păstrarea antrenorului la Rapid!** Discuții aprinse pe axa Giovanni Becali - Dan Tudorache - Angelescu | EXCLUSIV

Demirea lui Daniel Pancu (42 de ani) din funcția de antrenor principal al echipei Rapid s-a lăsat cu scandal. Apropiații antrenorului au încercat să facă presiuni asupra conducerii pentru a forța o rămânere a sa pe banca tehnică.

În noaptea zilei în care s-a decis demiterea lui Pancu, telefoanele oficialilor rapidiști au rămas fără baterii! Din informațiile ProSport, Giovanni Becali, mentorul lui Daniel Pancu, a sunat aseară la primarul sectorului 1, Daniel Tudorache, dar și la principalul acționat al clubului, Victor Angelescu. Fostul impresar a încercat să le explice celor doi rapidiști cât de important e Pancu pentru Rapid și că nu merită toate acestea după câte a făcut pentru giuleșteni.

În plus, apropiații lui Pancu le-au transmis oficialilor de la Rapid că antrenorul va da clubul în judecată dacă nu-și va încasa banii până la finalul sezonului. Fiind vorba de o sumă mare, Giovanni s-a gândit că poate așa îi va convinge pe rapidiști să-l țină în continuare în funcție pe Pancone.

Surse din anturajul lui Giovanni Becali au declarat pentru ProSport: „Nea Giovanni s-a interesat doar dacă mai poate face ceva ca Daniel să rămână. A înțeles că rezultatele nu sunt de partea lui și le-a cerut conducătorilor doar să-i plătească banii, să nu fie probleme din acest punct de vedere”.

Rapid e la doar două puncte în spatele echipelor clasate pe locurile 2 și 3, CS Mioveni, respectiv Turris Oltul, poziții care asigură promovarea, respectiv participarea la barajul pentru promovare, acesta fiind obiectivul pe care Daniel Pancu și l-a impus singur, nu și conducerea.

Articol scris de Andrei TRIFAN

 

 

Marius ANGHEL 10 Mar. 2020, 13:51 Campionat
Pe aceeași temă