Andrei Prepeliță se îmbogățește! A câștigat la TAS procesul cu o fostă echipă a sa

Marius ANGHEL 06 Oct. 2019, 11:41 Campionat
Andrei Prepeliță se îmbogățește!** A câștigat la TAS procesul cu o fostă echipă a sa

Andrei Prepeliță (33 de ani) va încasa, în urma procesului cu FC Rostov de la TAS, o compensație din penalități de 275.400 de euro. Actualul mijlocaș al echipei Campionii FC Argeș i-a reclamat la FIFA pe ruși, club unde evoluat în a doua parte a sezonului 2017/2017, pentru faptul că nu i-au achiat toți banii, după rezilierea contractului.

Andrei Prepeliță a câștigat la TAS procesul cu FC Rostov

Conform site-ului gsp.ro, Andrei Prepeliță avea un salariu de 500.000 de euro la FC Rostov. În momentul rezilierii amiabile dintre cele două părți, clubul s-a obligat să îi plătească o anumită sumă de bani, dar nu a respectat prevederile contractului. A plătit doar 83.000 de euro, deși mai trebuia să bage în conturile jucătorului alte 225.000 de euro.

În urma deciziei favorabile de la TAS, pe lângă suma amintită anterior, FC Rostov este nevoită să achite penalități de 1.700 de euro pentru fiecare zi de întârziere, ceea ce duce la un total de 275.400 de euro.

Acum e la Campionii FC Argeș, accidentat

Andrei Prepeliță a semnat recent un contract cu Campionii FC Argeș, club din orașul a cerui echipe l-a lansat în fotbalul mare, și va juca cel puțin până în iarnă sub comanda lui Nicolae Dică. Mijlocașul s-a pregătit încă din vară cu formația piteșteană, însă a semnat abia în toamnă, după ce nu și-a găsit un contract mai avantajos din punct de vedere al banilor.

Prepeliță este în acest moment accidentat, după doar 81 de minute strânse în două meciuri la Argeș. Ultima dată a evoluat în partida cu Rapid, de pe 15 septembrie.

Triplu campion al României cu FCSB sau campion al Bulgariei cu Ludogoreț, Andrei Prepeliță a mai evoluat în cariera sa pentru FC Argeș, U Craiova, FCSB, Ludogoreț (Bulgaria), Rostov (Rusia) și Concordia Chiajna.

Marius ANGHEL 06 Oct. 2019, 11:41 Campionat
Pe aceeași temă