Ciprian Rus, după remiza UTA-ei cu Petrolul: „Clasamentul s-a cam rupt”. Obiectivul rămas arădenilor și cum comentează căpitanul incidentul dintre Ionuț Popa și Janos

Marius ANGHEL 24 Nov. 2018, 09:44 Campionat

Ciprian Rus a fost omul meciului în egalul UTA-ei de pe stadionul „Ilie Oană”, 2-2 cu Petrolul. Căpitanul arădenilor a înscris ambele goluri și a avut alte două mari ocazii de a înscrie, la una dintre ele lovind bara din stânga lui Tordai.

„Clasamentul s-a cam rupt, dar obiectivul nostru e în primă fază să luăm cât mai multe puncte în acest final de an, iar din iarnă încolo vom vedea”, au fost cuvintele lui Rus la flash-interviul acordat celor de la Digi Sport după partida din cadrul etapei a 18-a a Ligii a 2-a, încheiată la egalitate: 2-2.

CS Mioveni și Daco Getica (acasă) și SSC Farul Constanța (în deplasare) sunt adversarii pe care „Bătrâna Doamnă” îi va mai înfrunta în 2018.

Finalul de meci a fost unul intens, iar după fluierul final Ionuț Popa a cedat și a alergat înspre Janos pentru a-i reproșa acestuia ratarea de la ultima fază. Mai mult „Mister” a spus că Janos e istorie la UTA. „Nu se pune problema de bătaie, a fost o mică ceartă, dar s-a rezolvat și totul e ok. Janos a așteptat puțin afară până s-a calmat toată lumea și a revenit în vestiar. Sper să nu îl dea afară, poate că astăzi a făcut un meci mai slab, dar este un jucător tânăr, cu calitate, care ne poate ajuta”, consideră Rus.

„Petroliștii”, prin vocea antrenorului Octavian Grigore au contestat vehement arbitrajul, acuzând mai multe faze. „Nu am apucat să văd reluările. Am înțeles că penalty-ul lor nu a fost, iar la golul meu am fost anunțat de cineva că a fost un mic offside”, a mai comentat arădeanul.

Golurile de la Ploiești au fost cele cu numărul 7 și 8 din acest campionat pentru Ciprian Rus, următorii golgheteri ai UTA-ei (dintre jucătorii aflați încă la echipă) fiind: David Popa, Norbert Janos, Alexandru Manea și Paul Copaci, toți cu câte două reușite.

Sursa: Sport Arad
Foto: FC Petrolul Ploiești

Marius ANGHEL 24 Nov. 2018, 09:44 Campionat
Pe aceeași temă