După Copil, încă un utist acuză probleme medicale și ar putea să ajungă la cuțit: „Mi-a venit să plâng de durere”

Marius ANGHEL 20 Jan. 2016, 11:43 Pregătiri, amicale

După ieșirea pe margine a lui Dumitru Copil din cauza unei dureri la tendonul lui Achile, un alt mijlocaș al echipei UTA Bătrâna Doamnă acuză probleme medicale. Însă, în cazul lui Cristian Dobrean, acestea sunt mai vechi și, din câte se pare, nu pot fi rezolvate decât prin operație.

„Simt dureri mari la glezna piciorului stâng. La unul dintre ultimele antrenamente chiar mi-a venit să plâng de durere. Din păcate, problema e mai veche și îmi tot revine când dau de suprafețe mai tari de teren și antrenamente solicitante. Am făcut inclusiv patru luni de fizioterapie, mi-a trecut pentru o perioadă, dar acum am recidivat”, spune „închizătorul” de 19 ani.

Dobrean e convins că până la urmă va ajunge la „cuțit”. „Am fost și la domnul doctor Prejbeanu la Timișoara, care mi-a spus să fac tratament, fizioterapie, dar m-a avertizat că aș putea ajunge le operație dacă mi se rup ligamentele la efort maxim. Din păcate, cred că asta mă așteaptă, mi-e groază de perioada post operatorie și de refacere. Tot ce pot spune este că vreau să fiu sănătos pentru a-mi ajuta echipa. Pot spune că am de partea mea vârsta, însă nu și norocul”, a spus fotbalistul care a fost titularizat în două partide în prima parte a sezonului.

Seria amicalelor începe miercurea viitoare, cu Șoimii

În altă ordine de idei, utiștii au intrat în partea a doua a cantonamentului de la Moneasa, pe care-l încheie sâmbătă. Roland Nagy a decretat apoi două zile libere, pentru ca antrenamentele să fie reluate la Arad la începutul săptămânii viitoare. Apoi, miercuri, pe sinteticul de pe „Șega” e programat primul test din cele șapte pe care arădenii le vor disputa până la reluarea campionatului, pe 27 februarie, cu FC Brașov.

Iată și ordinea confruntărilor amicale ale „alb-roșiilor”, care, exceptând deplasarea de la Szeged, joacă doar acasă:

27 ianuarie: UTA – Șoimii Pâncota (teren Șega)
3 februarie: triunghiular UTA, Șoimii Pâncota, Crișul Sântandrei (Bihor, IV) (teren Șega)
6 februarie: UTA – Szeged 2011 (Ungaria, Liga II) (Arad)
10 februarie: Szeged 2011 – UTA (la Szeged)
* ambele confruntări cu clubul din Szeged sunt dublate și de meciurile dintre echipele secunde
13 februarie: UTA – CS Ineu (teren Șega)
17 februarie: un adversar din străinătate
20 februarie: UTA – Luceafărul Oradea (Liga III) (Arad)

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 20 Jan. 2016, 11:43 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă