Liderul Inter Olt e aproape de retragerea din campionat. Antrenorul și jucători de la Slatina se mută la o colegă din serie

Marius ANGHEL 17 Jan. 2016, 16:50 Stiri
Liderul Inter Olt e aproape de retragerea din campionat.** Antrenorul și jucători de la Slatina se mută la o colegă din serie

Inter Olt Slatina, liderul Seriei a III-a a Ligii 2, are șanse din ce în ce mai mici de a mai continua în acest eșalon din cauza problemelor financiare. Echipei de fotbal din județul Olt i-a fost respins proiectul de finanțare pe care îl depusese la Consiliul Local Slatina, iar finanțatorul echipei, Ionuț Ivan, a început să caute soluții pentru a continua sub alte forme.

Oprescu îi ia locul lui Bădoi la Sporting Turnu Măgurele

În proporție de 99 la sută, Inter Olt Slatina nu va mai continua și în retur, însă o parte din jucătorii din lot vor merge la Sporting Turnu Măgurele, asta după ce mutarea la SCM Pitești nu s-a concretizat în această iarnă. Din câte se pare, este doar o chestiune de zile până când această mutare va fi oficializată. Conform teresport.ro, Vali Bădoi nu va mai antrena pe Sporting Turnu în returul campionatului Ligii a 3-a, locul său urmând a fi luat de Dan Oprescu, tehnician care în tur a pregătit-o pe Inter Olt.

Odată cu antrenorul Dan Oprescu, la Turnu Măgurele ar urma să sosească și câțiva jucători importanți din lotul oltenilor, printre aceștia numărându-se Bobi Verdeș sau Ciprian Dinu, primul fiind golgheterul seriei, cu 10 reușite. Cu aceste mutări, Sporting Turnu Măgurele încearcă să forțeze promovarea în Liga a 2-a, chiar dacă la finele turului ocupă doar poziția a 5-a în clasament.

Mutările care au loc în această perioadă la Turnu Măgurele au fost confirmate și de Emil Dică. Mijlocașul argeșean care venise la jumătatea turului de campionat a plecat de la Măgurele. Jucătorului i s-a propus prelungirea contractului, dar acesta a refuzat, motivând că a venit pentru Vali Bădoi la echipă și nu vrea să continue dacă acesta nu mai este antrenor: „Am venit la Turnu pentru Vali, ca să îl ajut. Din moment ce a plecat el, am plecat și eu. M-am simțit foarte bine aici”, a spus Emil Dică pentru teresport.ro.

Lupta la promovare se încinge

În aceste condiții, lupta pentru promovare în Liga a 2-a rămâne deschisă. Slatina ocupa primul loc în Seria a 3-a, cu 29 de puncte, cu două mai mult decât Muscelul Câmpulung care se confruntă cu probleme financiare și care a pierdut o serie de jucători valoroși în dauna celor de la SCM Pitești.

CS Afumați și SCM Pitești, echipele din Seria a III-a care au declarat că au ca obiectiv promovarea, pot spera și ele, având în vedere că diferența de puncte față de musceleni este de 4 și 7 puncte, iar de jucat mai este și returul.

Sursa: Curierul zilei

Marius ANGHEL 17 Jan. 2016, 16:50 Stiri
Pe aceeași temă