Enceanu, Iacob, Țuțu și Potecu au fost ajutoarele Moșului la ACS Kids Tâmpa. „Copiii sunt fericiți să se afle în mijlocul acestor jucători”

Marius ANGHEL 23 Dec. 2015, 13:12 Special

Moș Crăciun a ajuns marți seară și la copiii de la ACS Kids Tâmpa. La festivitatea care a avut loc la Sergiana Center, peste 120 de copii de la cele opt grupe ale clubului condus de antrenorul Nicolae Văduva au primit cadouri din partea Moșului, dar și a ajutoarele acestuia: Rareș Enceanu (Steaua), Florin Iacob (Concordia Chiajna), Alex Țuțu (SC Bacău) și Vlad Potecu (FCM Baia Mare).

„Am venit cu mare drag la această festivitate, pentru că Nicu Văduva a fost primul meu antrenor la FC Brașov. Și eu am fost ca acești copii și abia așteptam cadourile Moșului. Am avut un an bun la Steaua, am câștigat toate cele trei trofee interne puse în joc. Am trecut peste accidentarea suferită și care m-a ținut departe de gazon o lună, acum sunt apt 100 la sută. Sunt convins că vom face o pregătire bună în această iarnă, iar în retur vom fi și mai puternici. La Steaua ești obligat să faci performanță, să te bați și să câștigi trofee. Pentru 2016 îmi doresc să câștigăm tot ce se poate în România și, bineînțeles, să ajungem în Champions League. Un gând și pentru FC Brașov, echipă care sper din tot sufletul să revină în Liga 1. De Crăciun voi fi acasă, la Zărnești, iar Revelionul îl voi face la Bran împreună cu mai mulți colegi cu care am făcut junioratul la FC Brașov”, a declarat Enceanu, pentru Monitorul Expres.

La rândul său, Florin Iacob s-a simțit în largul său ca ajutor al lui Moș Crăciun. „Mi-aduc aminte că atunci când eram copil așteptam cu sufletul la gură venirea Moșului. A venit timpul să împart și eu cadouri copiilor. Toți copiii din cadrul clubului trebuie să creadă în șansa lor și sper să-i vedem cu toții, peste ani, în tricoul lui FC Brașov. Nicu Văduva este antrenorul care m-a descoperit în urma unei selecții. Eram la școală, aveam doar șapte ani și încă de la primul antrenament eu am spus că vreau să fiu portar și așa a și fost. Chiar dacă sunt plecat la Chiajna, urmăresc tot ce se întâmplă la FC Brașov și țin legătura cu Mutu și Căucă. De altfel, cu ei voi face și Revelionul”, a spus Florin Iacob.

„Pentru clubul nostru a fost un an foarte, foarte greu din toate punctele de vedere. Am participat la Mundialito, dar și la alte turnee importante din țară și din străinătate. Le-am făcut copiilor o bucurie de final de an. Copiii sunt fericiți să se afle în mijlocul acestor jucători care, iată, că nu au uitat de unde au plecat. Este un sentiment unic!”, a declarat Văduva.

La finalul evenimentului, Enceanu și Iacob au fost asaltați de copii pentru autografe și poze.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 23 Dec. 2015, 13:12 Special
Pe aceeași temă