Înfrângerea umilitoare cu ASU Poli a dus la schimbări majore la Ripensia. Suciu nu va mai antrena echipa

Eșecul la scor, 2-6 în derby-ul Ligii a IV-a cu ASU Politehnica, nu a rămas fără urmări în tabăra roș-galbenă. După câteva zile de răgaz, managerul echipei, Radu Suciu, a decis să renunțe la conducerea tehnică a echipei. Prerogativele sale vor fi preluate de antrenorul Cosmin Stan, care se afla la cârma formației secunde a clubului, Ripensia Primavera.

Radu Suciu nu părăsește proiectul Ripensia, la baza căruia a stat. Fiind printre inițiatorii din 2012 a renașterii echipei. De acum înainte însă fostul portar al Politehnicii va ocupa o funcție administrativă în club. Rolul său de „principal” (practic) în cadrul primei echipe e preluat, conform unui comunicat al clubului, de către Cosmin Stan. Acesta a mai pregătit-o la nivel de seniori pe Vulturii Lugoj, grupare cu care a promovat din postura de antrenor-jucător în Divizia C. Fostul mijlocaș al Electricii și UMT-ului a fost lăudat chiar înaintea jocului de Sorin Boiangiu, fiind în mod curios singura persoană din staff-ul lui „Ripi” lăudată de managerul sportiv al lui ASU Poli într-o analiză pe Facebook. Antrenorul Ovidiu Olariu îl va sprijini pe Stan (foto mic) în atingerea obiectivelor, care rămân neschimbate pe hârtie pentru „clubul cu nume de legendă”.

Iată mai jos comunicatul Ripensiei:

1. În urma eșecului de sâmbătă, managerul Radu Suciu a decis să renunțe la partea de pregătire a primei echipe, urmând a rămâne în continuare în cadrul clubului, având ca rol asigurarea suportului tehnic și logistic al antrenorilor, precum și coordonarea planului de dezvoltare sportivă și admnistrativă.

Îi mulțumim, pe această cale, pentru munca depusă la echipă încă de la primele antrenamente din 2012, pasiunea și dăruirea de care a dat dovadă, precum și performanțele remarcabile obținute în acești ani.

2. Începând de astăzi, prima echipă este condusă de cuplul de antrenori Cosmin Stan (foto) – Ovidiu Olariu, cărora le urăm mult succes la cârma Ripensiei.

3. Obiectivele clubului pentru acest sezon rămân neschimbate. Ripensia își dorește promovarea în liga a 3-a și câștigarea fazei județene a Cupei României.”

4 puncte o desparte pe FC Ripensia de liderul ASU Poli în acest moment în clasamentul Ligii a IV-a Timiș

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)

Pe aceeași temă