Suceveanul Florin Plămadă a ajuns la națională!

Mihai Andries 03 Jun. 2013, 14:49 Special
Suceveanul Florin Plămadă** a ajuns la națională!

Chiar dacă echipa sa nu trece prin cea mai fastă perioadă, fiind la un pas de retrogradare, căpitanul Rapidului sucevean trece printr-un moment fericit al carierei. Prestațiile sale bune din campionat, care l-au adus în echipa turului votată de cititorii siteului Liga2.ro au fost remarcate și de selecționerul Emil Săndoi.

Astfel, siteul oficial al Federației Române de Fotbal a anunțat azi că tânărul fundaș central al sucevenilor a fost convocat în regim de urgență la naționala de tineret, pentru meciul cu Insulele Feroe. El îl va înlocui pe fundașul FCM-ului din Târgu Mureș, Costinel Gugu. Alți doi jucători au fost înlocuiți, conform aceluiași comunicat. Mihai Roman (CS Turnu Severin) și Vlad Morar (Petrolul) au lăsat locul lui Sergiu Buș (CFR Cluj) și Mădălin Martin (Rapid București).

Selecționata Under 21 a României întâlnește, vineri, de la ora 19.45, în deplasare, echipa națională de tineret a Insulelor Feroe. Partida contează pentru grupa a 6-a de calificare la turneul final al Campionatului European Under 21, ediția 2013-2015, faza finală urmând să aibă loc în Cehia, în iunie 2015.

 

Articol scris de MIhai ANDRIEȘ
Foto
: Eduard BLAGA
 

Mihai Andries 03 Jun. 2013, 14:49 Special
Pe aceeași temă