Croitoru: „Am fost cea mai organizată și cea mai valoroasă echipă”

Marius ANGHEL 25 May. 2013, 22:01 Campionat
Croitoru:**

Mijlocașul Marius Croitoru, cel mai în formă jucător din lotul echipei FC Botoșani, este convins că formația moldoveană va face față în liga I și că se va salva de la retrogradare. În plus, Marius Croitoru promite că va rămâne la Botoșani cel puțin încă un sezon.

„Este o realizare a întregii echipe, a întregului oraș, a întregului colectiv. Nu este ușor să realizezi o promovare, nici pe plan sportiv și nici financiar. Asta implică foarte multă seriozitate, foarte multă muncă. Am fost cea mai organizată și cea mai valoroasă echipă. Cu siguranță avem forța de a rămâne în prima ligă. Când câștigi toate meciurile doar pe teren, acest lucru îți dă încredere. Vor mai fi trei-patru schimbări, dar cu siguranță jucătorii au încredere în ei. E și șansa lor de a arăta că merită să joace exact acolo unde contează fotbalul, pe prima scenă”, a spus Marius Croitoru care este decis să rămână la Botoșani încă un sezon, indiferent de ofertele pe care le va avea în această vară.

„Nici nu vreau să discut. Deocamdată sunt la Botoșani. Mai am un an de zile contract. Ar fi păcat pentru cât am muncit la Botoșani, ca să plec acum. Nu îmi doresc acest lucru. Vreau să rămân la Botoșani încă un an și apoi voi vedea”, a adăugat mijlocașul botoșănean.

Sursa: Bt online
Foto: Eduard BLAGA

Marius ANGHEL 25 May. 2013, 22:01 Campionat
Pe aceeași temă