Flavius Stoican: „Vinovați suntem toți când pierdem”

Mihai Andries 12 May. 2013, 14:15 Campionat
Flavius Stoican:**

Fără victorie pe teren propriu din martie 2013 (neluând în calcul pe cea la masa verde cu Unirea), Mioveniul a pierdut și derbyul județean cu FC Argeș. Antrenorul Flavius Stoican a declarat la finalul partidei că nu se aștepta ca echipa să facă un joc atât de slab.

„Sunt foarte trist și dezamăgit pentru că ne-am dorit foarte mult să câștigăm acest meci încât am făcut greșeli mari. Poate am început și prost jocul, am primit gol în primul minut dintr-o fază stupidă. Cu toate astea o echipă mare trebuia să întoarcă rezultatul dar astăzi nu am reușit. Am întâlnit o echipă cu jucători care au arătat pe teren că au fost mai buni decât noi. Noi ne-am dorit victoria doar sufletește, nu și pe teren. Am avut încredere că acești jucători pot juca la un nivel mai sus. Astăzi nu am reușit mare lucru, am făcut unul dintre cele mai slabe jocuri ale noastre, dar viața merge înainte și vom trage linie la finalul campionatului. Vinovați suntem toți când pierdem”, a declarat antrenorul galben-verzilor.

Flavius Stoican a vorbit și despre eliminarea lui Mihai Olteanu: „Îmi este greu să vorbesc despre arbitraj atâta timp cât pe teren jucătorii mei fac foarte multe greșeli. Este foarte ușor să dai vina pe arbitru că a dat ușor al doilea galben tot după o greșeală a lui în care trebuia să acorde corner în loc de aut de poartă. Este ușor să acuzi dar întâi trebuie să ne uităm în ograda noastră și apoi să mai vorbim”.

În următoarea etapă CS Mioveni va juca în deplasare cu FCM Tg. Mureș.

 

Sursa: SportArges

Mihai Andries 12 May. 2013, 14:15 Campionat
Pe aceeași temă