Geo Mișu și Negruț, ultimii veniți la Damila!

Geo Mișu și Negruț,** ultimii veniți la Damila!

După revenirea echipei din cantonamentul de la Gyula, conducerea Damilei a definitivat lotul pentru returul Ligii a II-a.

Vâlcenii au ajuns ieri la un acord cu ACS Berceni pentru transferul mijlocașului Valentin Bărbulescu, care s-a pregătit cu alb-verzii la Gyula. Bărbulescu a semnat un contract pe un an și jumătate, fiind singurul jucător pentru venirea căruia Damila a plătit în această iarnă o sumă de transfer.

Devenit liber de contract după ce în ultimul sezon și jumătate a aparținut lui Dinamo II, mijlocașul Mișu Geo va semna și el azi, după ce a evoluat pentru alb-verzi într-un test disputat înaintea plecării în Ungaria.

În weekend este așteptat la Vâlcea ultimul jucător, atacantul Sergiu Negruț, care va veni sub forma de împrumut pe șase luni de la CFR Cluj.

 „Avem 24 de fotbaliști în lot pentru retur, dintre care 5 au jucat in Liga 1, iar 11 sunt sub 21 de ani și au trecut aproape toți pe la loturile naționale ale României. Cred că am reușit să avem concurență pentru fiecare post în parte și în același timp, ne-am asigurat viitorul echipei prin aducerea unor tineri fotbaliști talentați, considerați printre cei mai buni din țară la categoria lor de vârstă”, a declarat Bogdan Medrea, directorul sportiv al clubului.

LOT DAMILA:

Portari: Matache, Botaș, D. Geantă
Fundași: Samson, Smedescu, Deaconescu, Pârvulescu, Cucui, I. Stoica, E. Stoica
Mijlocași: Melcea, Iordache, Menassel, Bărbulescu, Geo Mișu, Ov. Popescu, Lircă, Iancu
Atacanți: Voinea, Codin, Ad. Popa, B.Geantă, Negruț, Mihai

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă