Luceafărul Oradea are jucător convocat la națională

Marius ANGHEL 01 Feb. 2013, 12:14 Diverse
Luceafărul Oradea** are jucător convocat la națională

Tânărul fundaș central al Lucefărului Oradea, Bogdan Mintaș (19 ani), a fost selecționat la lotul național de tineret al României pentru meciul amical cu reprezentativa similară a Moldovei. Mintaș se va prezenta duminică la reunirea lotului, programată la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia.

Bogdan Mintaș a început fotbalul la Viitorul Marghita unde a fost remarcat de antrenorul Florin Farcaș, care l-a adus la Luceafărul în 2010. În turul de campionat 2012/2013 a debutat în Liga a II-a în meciul cu FC Maramureș Baia Mare, iar de atunci nu a mai pierdut echipa.

Fundașul de 1,92 metri a adunat 900 de minute în tur. „Când l-am observat prima dată juca atacant, dar văzând calitățile pe care le are l-am reprofilat fundaș central. Bogdan este un băiat care muncește foarte mult și are potențial să ajungă mai sus. Depinde foarte mult de el, dar am încredere că poate reuși pentru că este un băiat preocupat de fotbal. Această convocare confirmă încrederea care i s-a acordat în turul de campionat”, ne-a declarat antrenorul Florin Farcaș pentru luceafarulfelix.ro.

Meciul Moldova – România se va disputa în 6 februarie la Tiraspol.

Marius ANGHEL 01 Feb. 2013, 12:14 Diverse
Pe aceeași temă