Dunărea nu mai bate pe nimeni

Marius ANGHEL 19 Nov. 2012, 13:25 Stiri

Dunărea a pierdut un alt meci din campionat. De la 2 – 0, călărășenii au pierdut cu 2 – 4. Dezastru.

Meciul cu Metaloglobus a avut două reprize total diferite. În prima, Dunărea a avut ce arăta iar în ce-a de-a doua, elevii lui Bogatu nu au mai jucat nimic. În prima parte a meciului, Bogoș a deschis scorul (25) cu un șut din corner. El a vrut să centreze, dar balonul a ajuns la  portarul advers, care a bâlbâit-o până în poartă. La două minute de la reluare, Neta trimite și el periculos cu capul din 8 metri, la prima pare ocazie de gol de după deschiderea scorului. La jumătatea primei părți, gazdele pun cel mai mare pericol la poarta apărată de Tudor George. Acesta salvează Dunărea și îl oprește pe Stanla să egaleze. După cinci minute, Dunărea mărește diferența prin Stoian. 2 – 0 pentru călărășeni și jucătorii călărășeni se gândeau la un avantaj major la pauză. Cu două minute înainte de fluierul arbitrului de centru după primele 45 de minute, T. George, portarul salvator al Dunării o comite. Acesta încearcă să facă pe fundașul cu un atacant al gazdelor, bâlbâie un balon și îi oferă pe tavă atacantului Raicu un gol ce s-a punctat pe tabela de marcaj. 1 – 2 după prima parte a meciului.

În partea secundă a urmat dezastrul. Dunărea nu a mai jucat nimic spre disperarea suporterilor călărășeni prezenți la meci. „Oprește meciul că ne mai dau ăștia„, aveau să strige suporterii echipei spre finalul partidei. Dar până atunci să facem puțină ordine. Ghenovici egalează, după o execuție simplă cu capul din careul mic apărat de T. George. Fundașii călărășeni se gândeau la vacanță deja. Bogatu face câteva schimbări, dar mentalitatea jucătorului de la Dunărea și caracterul nu se delimitează. Ne oprim aici. În 67, gazdele trec în avantaj prin golul marcat de Simion Paul. Spre finalul partidei, oaspeții par mai obosiți în vreme ce gazdele mai vor să dea un gol. În minutele de prelungire, Nae de la Metaloglobus face 4 – 2 și închide partida. Dunărea mai are de jucat un singur meci în acest an. Vineri, 23 noiembrie la Călărași vine Rapid de Fetești. Primul capitol pentru călărășeni din sezonul 2012-2013 s-a încheiat. Dunărea, „zăpăcită„ și puțin agitată, „trezită„ după uraganul „Sima„ nu a făcut față noilor cerințe ale conducătorilor călărășeni. Condițiile oferite de noua administrație nu au adus un plus. Dunărea trece prin momente dificile iar omul care a „resuscitat„ sportul local, Viorel Ivanciu va trebui să regândească noua strategie pentru anul viitor. Îi va fi greu și lui pentru că banii nu cresc în sala de masaj a lui nea Vio de la stadion.

Metaloglobus București: Nedelcu – Neagu, Voicu, Pană ( 70 Nae), Ilin – Dinu, Cana, Simion, Ghenovici ( 86 Potecea) – Stanla ( 55. Mitu), Raicu. Antrenor: Adrian Matei.

Dunărea Călărași: T. George – Matei, V. Nicolae, Bozean, Câinaru – Bogoș (68. T. Marian), Bertea, V. Petre, Kanda – Neta, Stoian (50. M. Șerban). Antrenor: Virgil Bogatu.

Articol și foto de Cătălin NIȚU

Marius ANGHEL 19 Nov. 2012, 13:25 Stiri
Pe aceeași temă