Craiova lui Condescu aleargă-n Parcul Romanescu!

Marius ANGHEL 28 Jan. 2014, 17:13 Pregătiri, amicale

Primul antrenament după pauza de iarnă pentru FC Universitatea Craiova s-a desfășurat în cea mai frumoasă zonă a Băniei, Parcul „Nicolae Romanescu”. În speranța unui cantonament promis în străinătate, lotul oltean a renunțat la stagiul de la Herculane și a preferat pantele din imensul parc al Băniei. Oamenii lui Marin Condescu nu au acces pe arena „Ion Oblemenco”, dar aceasta nu va fi folosită nici de cei de la CSU, întrucât acolo zăpada este de aproape un metru.

La cea dintâi alergare din 2014, desfășurată în preajma Grădinii Zoologice, alb-albaștrii au întârziat, fiindcă au așteptat cam o jumătate de oră autocarul „Oltenia Force One”. Acesta fusese lăsat de Mititelu la stadionul „Ion Oblemenco”, în speranța că-și va „marca teritoriul” și echipa se va întoarce acolo.

Față de vizita medicală, s-a alăturat lotului portarul Cosmin Vâtcă, adus să-l concureze pe Hotoboc, după ce rebelul Andrei Preda „Gogoașă” s-a pricopsit cu o suspendare-record, de 16 etape.

Marin Condescu lucrează în continuare la completarea lotului, iar în seara aceasta sunt așteptați străinii care nu aveau viză de ședere în România, Acka și Mitic, în timp ce Cosic este încă reținut de anumite probleme familiale.

Cei mai așteptați jucători la Craiova lui Condescu sunt foștii colegi de cameră din Bănie, Mihai Costea și Dorel Stoica. Acesta din urmă a promis că se va alătura lotului în curând, în timp ce „Nilă” și-a dat deja acordul pentru a reveni, așteptând doar OK-ul Stelei.

Articol scris de Cosmin STAICU
Foto: Florin CEAUȘU

Marius ANGHEL 28 Jan. 2014, 17:13 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă