Oprescu, trimis în tribune pentru patru etape

Adrian MUJEA, Mihai Andries 30 Oct. 2014, 16:32 Campionat
Oprescu, trimis în tribune** pentru patru etape

Antrenorul echipei FC Olt, Dan Oprescu a fost suspendat pentru patru etape de Comisia de Disciplină și va sta în tribună sâmbătă, în jocul de la Timișoara.

Măsura a fost luată după ce Comisia Centrală de Arbitri a reclamat la Comisia de Disciplină, declarațiile făcute de Dan Oprescu, după jocul de la Pâncota, din etapa a V-a, după Șoimii – FC Olt 0-0. Dan Oprescu a vorbit în direct la Radio Sport Total FM despre faza din minutul 34 al jocului, când centralul respectivei partide, Ovidiu Florin Mazilu (Satu Mare) a dictat un penalty pentru olteni, pe care ulterior l-a anulat la intervenția tușierului, care a arătat ofsaid.

Oprescu a vorbit despre deciziile tușierului, care a anulat un penalty pentru FC Olt și a acordat unul pentru Pâncota. Slătinenii au povestit că aflaseră cu o săptămână înaintea jocului cine va arbitra meciul și ceruseră la CCA recuzarea centralului Florin Mazilu. Conducerea clubului FC Olt va face săptămâna viitoare recurs la această măsură, însă sâmbătă, Dan Oprescu va sta doar în tribună la jocul cu Poli Timișoara.

Declarațiile care i-au adus suspendarea lui Dan Oprescu pot fi ascultate pe siteul Sport Total FM

Articol scris de Adi GEORGESCU

Adrian MUJEA, Mihai Andries 30 Oct. 2014, 16:32 Campionat
Pe aceeași temă