Fanii de la Peluza Sud exclud varianta unei fuziuni a cluburilor Craiovei și cer plecarea lui Mititelu

Mihai Andries 03 Feb. 2014, 00:17 Campionat
Fanii de la Peluza Sud exclud varianta unei fuziuni** a cluburilor Craiovei și cer plecarea lui Mititelu

Conducerea lui FC U Craiova a început demersurile pentru punerea în practică a proiectului care să unească cele două echipe ale orașului. Noul președinte al lui FC U, Marin Condescu, susține ideea fuziunii și nu se teme nici măcar dacă prețul plătit pentru împlinirea visului va fi o retrogradare  în liga a patra.
 

Fanii lui FC U au reacționat prompt și au contestat, prin intermediul unui comunicat oficial, proiectul propus de conducerea clubului.

Iată comunicatul integral al suporterilor din Peluza Sud

COMUNICAT PELUZA SUD 1997 CRAIOVA
02-02-2014

În aceste vremuri incerte, în care viitorul echipei noastre de suflet este nesigur, iar suporterii sunt folosiți drept masă de manevră, aducem la cunoștiintă următoarele:

1.  Conducerea Peluzei Sud Craiova a fost schimbată. Gabi Blondu” nu mai este liderul acesteia, orice declarație sau acțiune facută de el este strict personală și nu trebuie confundată cu poziția Peluzei Sud.

2.  Poziția noastră față de actualul finanțator rămâne neschimbată, solicităm pe această cale încă o dată renunțarea acestuia la echipă.

3.  Scopul imediat al Peluzei Sud este formarea unei noi asociații ce se va ocupa strict de organizarea peluzei.

4.  Asociația nu se va implica în luptele de putere din cadrul clubului, obiectivul nostru fiind susținerea necondiționată a echipei de suflet, pentru care am suferit și vom suferi în continuare.

5.  Nu acceptăm sub nicio formă fuziunea cu o echipă aparută peste noapte fără istorie și palmares care încearcă cu disperare să se confunde cu Universitatea Craiova

6.  Readucem aminte doamnei primar că stadionul Ion Oblemenco aparține comunității din Craiova, nu intereselor sale strict personale.
 

Mihai Andries 03 Feb. 2014, 00:17 Campionat
Pe aceeași temă