Șumudică, prezentat oficial la Constanța

06 Jul. 2009, 20:30 Liga 2
Șumudică,** prezentat oficial la Constanța

Noul antrenor al Farului a fost prezentat în ziua în care s-a oficializat și preluarea clubului de către Giani Nedelcu.

 

Luni seara, la sediul clubului FC Farul a avut loc Adunarea Generală a Membrilor Fondatori în care s-a oficializat trecerea echipei în patronajul firmei deținute de omul de afaceri bucureștean, Giani Nedelcu. Imediat după aceasta, s-a organizat o conferință de presă în care a fost prezentat oficial și noul antrenor al echipei, Marius Șumudică.

 

„Am datoria de a face treabă bună la Constanța, să promovez echipa și să readuc lumea la stadion. Am ales Farul pentru că mi-a plăcut proiectul de aici și mie îmi place să muncesc. Am refuzat în ultimul moment pe Gloria Bistrița pentru a veni aici și a lucra. Garanția hotărârii mele este aducerea ca secund a cumnatului meu, Bogdan Andone, pe care l-am convins să plece din Cipru unde avea un salariu de 70 de mii de euro, era căpitan și juca meci de meci. Va veni alături de mine ca secund dar va și juca”, a declarat Șumudică.

 

La rândul său, cel care va ocupa funcția de Președinte executiv al Farului, Mircea Crainiciuc, a spus: „L-am ales pe Șumudică pentru că el este cel mai bun pentru obiectivul nostru. Cunoaște foarte bine seria în care vom jucași are experiență în ridicarea unor echipe aflate în suferință. Noi îl vom ajuta punândui la dispoziție bugetul necesar pentru promovare. În primă instanță purtăm discuții cu 5-8 jucători necesari însă trebuie să ne definitivăm asupra lotului actual pentru a face transferuri. În cel mai scurt timp vom știi exact care este situația și lucrurile vor intra în normal”. 
 

 

Articol scris de Cristian BANCIU
 

06 Jul. 2009, 20:30 Liga 2
Pe aceeași temă