Iencsi și-a început mandatul la Dunărea. Pe ce perioadă a semnat și ce obiectiv are

Iencsi și-a început mandatul la Dunărea.** Pe ce perioadă a semnat și ce obiectiv are

Rămasă fără antrenorul Adrian Mihalcea de miercurea trecută, Dunărea Călărași și-a continuat în restul zilelor săptămânii antrenamentele sub conducerea secundului Mirel Condei. Sâmbătă, președintele Bogdan Leu s-a întâlnit cu Adrian Iencsi (42 de ani), în acel moment secund la CS U Craiova, și a bătut palma cu fostul fundaș al Rapidului.

Iencsi, care sezonul trecut a antrenat pe Foresta Suceava, două etape în Liga 2, și apoi pe Unirea Jucu, în Liga 3, a acceptat să o preia pe Dunărea Călărași. A semnat pe un an cu echipa din eșalonul secund și are ca obiectiv o clasare pe podium. De luni conduce antrenamentele formației călărășene, iar astăzi urmează să își testeze jucătorii într-un prim meci amical din această vară.

De la ora 18:00, Dunărea joacă pe teren propriu cu nou-promovata în Liga 2 Metaloglobus București. Peste trei zile, sâmbătă, tot de la ora 18:00, va evolua într-un nou test, de această dată în Bulgaria, cu PFC Cherno More Varna, echipă din prima ligă.

„Astăzi, ora 18:00, primul meci amical cu Adrian Iencsi pe banca Dunării de când a preluat echipa de pe malul Borcei.
Iencsi a început pregătirile la echipa locală la începutul acestei săptămâni după ce a semnat un contract pe un an de zile cu gruparea noastră. Adrian Iencsi are 42 de ani și un obiectiv bine stabilit, clasarea în primele 3 din Liga a 2-a la finalul sezonului.
Dunărea joacă azi cu Metaloglobus București pe stadionul „Ion Comșa”.
În altă ordine de idei, Dunărea Călărași a primit o invitație din partea clubului bulgar din prima ligă PFC Cerno More de a disputa o partidă amicală la Varna, cu prilejul inaugurării noului stadion. Partida va avea loc, sâmbătă, 8 iulie, de la ora 18:00″
, anunță clubul Dunărea Călărași pe pagina oficială de facebook.

În cariera de antrenor, Adrian Iencsi a pregătit echipele CS Corbeanca, CS Popești Leordeni, FC Voluntari (pe care a promovat-o în Liga 2), FC Hunedoara, Sporting Turnu Măgurele, Foresta Suceava și Unirea Jucu.

Pe aceeași temă