FC Buftea vinde locul din Liga a II-a!

01 Jul. 2009, 13:42 Liga 2
FC Buftea** vinde locul din Liga a II-a!

Luni în cadrul lucrărilor ședinței de Consiliului Local Buftea s-a evaluat situația echipei de fotbal a orașului și s-a ajuns la următoarele concluzii:

Orașul Buftea, cu cei aproximativ 21.000 de mii de locuitori ai săi, nu poate suporta cheltuielile echipei de fotbal în liga a II-a, cheltuieli care se ridică la peste 20 de miliarde, în defavoarea străzilor fără canalizare, fără conducta de apă, a străzilor neasfaltate, a lipsei locurilor de joacă pentru copii și a parcărilor și a multor altor probleme cu care se confruntă edilii localității. Această cheltuială ar însemna sufocarea bugetului local și asfel orașul ar continua să stea pe loc.
 

 

În acest sens s-a hotărât cedarea locului din liga a II-a în schimbul a 20 de miliarde de lei, bani care vor intra în bugetul local al orașului sub formă de sponsorizare, din partea echipei doritoare. Acești bani vor fi folosiți pentru rezolvarea unor probleme semnalate de cetățenii orașului, dar și pentru instalarea aparaturii necesare pentru distribuirea internet-ului wirless gratuit pentru tineret, în prima fază în piața „Mihai Eminescu”.
 

 

În privinta echipei de fotbal, aceasta va juca din sezonul următor în liga a III-a, unde cheltuielile sunt apreciate undeva la 7 miliarde pe an, dar aceste cheltuieli suportate de Primarie vor fi din ce în ce mai mici pe măsură ce se vor încheia contractele de sponsorizare.
 

 

Sursa: Expresul de Buftea

 

01 Jul. 2009, 13:42 Liga 2
Pe aceeași temă