Victor Angelescu a dezvăluit câți bani a investit de când e la Rapid. „Am de ajuns cât să susțin clubul și acum, dar și în Liga 1”

Marius ANGHEL 10 Feb. 2020, 19:10 Diverse

Victor Angelescu (35 de ani) a dezvăluit în timpul emisiunii ProSport LIVE suma investită de când a devenit patronul clubului Rapid, din luna august a anului 2019. Mai mult, afaceristul care deține cele mai multe acțiuni de la gruparea din Liga 2, a anunțat că își permite să finanțeze echipa din Giulești și în momentul în care va promova în Liga 1.

„Eu am investit, în mare, doar banii mei la Rapid. Da, și fondul de investiții. Cred că între 1,5 și 2 milioane de euro. Cred că am avut și noroc (n.r. – întrebat cum a reușit ca la 35 de ani să câștige atâția bani). Nu, glumesc. Nu știu. De mic am intrat în finanțe bănci și, ca alte povești de succes, am tras foarte tare, am ajuns să conduc acest fond și mai am și alte afaceri conexe pe lângă fond. Aș prefera să nu le zic. Mai am un restaurant, de exemplu, foarte mare, o afacere, Real estate, cu închirieri imobiliare, unde cumpăr imobile, dar, repet, prefer să nu vorbesc despre ele. Nu vreau să vorbesc despre averea mea, dar am de ajuns cât să susțin Rapidul și acum, dar și în Liga 1″, a spus Victor Angelescu.

Mai mult, Angelescu s-a ținut de glume în momentul în care a fost întrebat în legătură cu banii pe care îi are în acel moment în portofel. „Nu știu câți bani am acum la mine. Eu folosesc cardurile (n.r. – răspunzând la o comparație cu Gigi Becali, care are momente în care își ține mulți bani la el). Cred că am 1.000 – 2.000 de lei, dar am cardurile. Nu sunt genul să port 10.000 sau 100.000 de euro în buzunar. Eu cred că domnul Copos are mai mulți bani decât mine”, a spus Victor Angelescu.

Victor Angelescu (35 de ani) este director pe Europa al companiei cehe APS Holding, care își desfășoară activitatea în 12 țări. Afaceristul a jucat fotbal la juniorii Sportului Studențesc, iar înainte să vină investitor la Rapid a fost pentru o scurtă perioadă acționar la Sportul Snagov, tot în Liga 2.

După 21 de etape trecute din actualul sezon al Ligii 2, Rapid are 35 de puncte și se află pe locul 3 în clasament, la două puncte distanță de CS Mioveni și la șase în spatele liderului UTA. Gruparea din Giulești ocupă în prezent locul care duce la barajul pentru promovare/menținere în Liga 1.

Articol scris de Cornel POPESCU
Foto: Alexandra PANDREA
 

Marius ANGHEL 10 Feb. 2020, 19:10 Diverse
Pe aceeași temă