Noul stadion din Târgu Jiu ar putea fi inaugurat în luna octombrie. Adresa oficială primită de primarul Marcel Romanescu de la CNI

Marius ANGHEL 12 Sep. 2019, 18:24 Diverse
Noul stadion din Târgu Jiu ar putea fi inaugurat în luna octombrie.** Adresa oficială primită de primarul Marcel Romanescu de la CNI

Noul stadion din Târgu Jiu are șanse mari să fie inaugurat în luna octombrie a acestui an. Compania Națională de Investiții (CNI) a trimis adresă oficială către primăria orașului reședință a județului Gorj că va demara recepția construcției începând cu data de 23 septembrie. Pandurii Târgu Jiu și Viitorul Pandurii Târgu Jiu abia așteaptă finalizarea acestui demers pentru a-și disputa meciurile oficiale de pe teren propriu din Liga 2 pe noua arenă.

Primarului municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a comunicat că CNI a transmis oficial că recepția va începe pe 23 septembrie. „Mi-au trimis o adresă oficială de data aceasta, pe 23 septembrie ar urma să ajungă la Târgu Jiu. Sper să nu se mai răzgândească și să înceapă procesul de recepție pentru stadionul Municipal, pe care, ulterior, să-l predea primăriei”, a spus Romanescu, citat de gorjeanul.ro.

Demersul ar trebui să fie încheiat în aproximativ o săptămână, dar nu apar probleme. „Depinde de constatările pe care le fac la fața locului. Eu mi-aș dori să dureze cât mai puțin. Din experiența anterioară, ar dura cam o săptămână, dar în condițiile în care se constată că proiectul a fost respectat, cred că în trei-patru zile s-ar putea finaliza acest proces de recepție”, a mai spus edilul-șef.

 

Finalizată după aproape șase ani, arena din Târgu Jiu a costat peste 28 de milioane de euro și are puțin peste 12.000 de locuri. Stadionul Municipal ar fi trebuit inaugurat în 2016, însă ar putea fi dat în folosință în luna octombrie 2019.

Marius ANGHEL 12 Sep. 2019, 18:24 Diverse
Pe aceeași temă