Astra II strălucitoare!

21 Sep. 2011, 20:36 Cupa

„U” Cluj a fost eliminată dintr-o competiție care își va desfășura seara de gală chiar pe stadionul ei. Budescu a marcat în minutul 108 și a furnizat surpriza șaisprezecimilor.

În contractele clujenilor, Cupa României era trecută la capitolul „obligații de serviciu”. Dacă mai spunem că finala se joacă pe terenul lor, iar prima pentru adjudecarea trofeului este de 300 de mii de euro, atunci Astra II ar fi trebuit să fie o simplă amintire frumoasă de la Giurgiu.

Jucând cu rezervele, „U” s-a făcut însă de râs. Doar Marinescu a produs o bară dintr-o lovitură liberă de la 17 metri în prima repriză. Iz de complicație, iar Păcurar este aruncat în luptă. Nu e de ajuns trebuie și Machado, mai ales că Grozav arată că nu a consumat ratările la Târgu Mureș. Tot nimic și cu Machado și e rost de prelungiri.

Aici gazdele se retrag, U încearcă să pună punct, dar cade în plasă. Pe contraatac, într-un moment în care Matache recapitula în gând seara de la Liberec, Budescu înscrie și îi scoate pe ardeleni din Cupa României.

Nu înainte ca un câine să facă show-ul complet, intrând pe teren cu un sandwich în gură și rămânând acolo timp de șapte minute, după ce „fentat” eroic încercările de capturare ale ambelor echipe și ale observatorului partidei!

articol scris de Cătălin MUREȘANU
foto de Octav Ganea

21 Sep. 2011, 20:36 Cupa
Pe aceeași temă