Cinci jucători vor părăsi pe FC Botoșani

14 Dec. 2008, 13:31 Liga 2
Cinci jucători vor părăsi pe FC Botoșani

Conducerea clubului FC Botoșani va fi forțată să renunțe la cinci jucători din actualul lot.
Este vorba de Pleniceanu, Keita, Simao, Ștefoi (foto) și Cherecheș.

 

Dacă în cazul lui Pleniceanu, totul depinde de acesta, pentru că el va putea rămâne doar dacă acceptă un contract mai mic, în schimb, ceilalți patru jucători se pare că vor pleca deoarece clubul nu își poate permite să îi mai țină.

 

„Vom avea discuții cu câțiva jucătrori care nu au dat randament și mă refer la Plenicianu și la alți câțiva. Eu mi-aș dori să îl păstrăm pe Pleniceanu, dar nu pe condițiile pe care le-am negociat în vară. În condițiile în care nu va dori diminuarea contractului, probabil ne vom despărți”, a spus Cornel Șfaițer, care a adăugat:

 

„Lor le-a expirat dreptul de muncă și e o problemă mai complicată ținând cont că avem niște datorii la bugetul statului. Deocamdată nu știm ce vom face, dar este posibil să renunțăm la cei doi”.

 

În ceea ce îl privește pe juniorul Marius Ștefoi venit de la Școala de Fotbal Viorel Moldovan, conducerea clubului FC Botoșani susține că sunt șanse mici să îi poată plăti acestuia suma de transfer.

 

„Am avut o discuție cu Viorel Moldovan și în condițiile în care nu vom garanta plata, nu îl vom putea păstra și în retur. Până acum nu am dat niciun ban pe Ștefoi și am suma de transfer pe care trebuie să o plătim în februarie. În condițiile în care nu vom fi siguri că putem achita tranșa de bani, ne vom despărți și de Ștefoi. În rest, ceilalți jucători veniți în vară vor continua la FC Botoșani. Singurii la care avem semne de întrebare sunt Simao, Keita, Pleniceanu, Ștefoi și Cherecheș, căruia ar trebui să îi plătim suma de transfer. Pe ceilalți dorim să îi păstrăm și să completăm lotul cu câțiva jucători localnici”, a mai spus Cornel Șfaițer.

 

www.sport.botosani.ro

14 Dec. 2008, 13:31 Liga 2
Pe aceeași temă