Va fi infern la Primvs Derby! Rapid anunță că biletele pentru meciul cu Petrolul sunt „aproape sold out”. Videoclipul special realizat de giuleșteni pentru derby-ul cu găzarii

Marius ANGHEL 14 Oct. 2019, 12:42 Campionat
Va fi infern la Primvs Derby!** Rapid anunță că biletele pentru meciul cu Petrolul sunt

Aproximativ două zile au mai rămas până la „Primvs Derby”, iar meciul de pe stadionul Regie are șanse mari să se desfășoare cu casa închisă. Rapid – Petrolul, joc contând pentru etapa a 12-a a Ligii 2, este programat miercuri, de la ora 16:00, la București, iar giuleștenii anunță că biletele de la Peluza Nord și Tribuna I aproape s-au epuizat.

Unul dintre cele mai frumoase derby-uri din fotbalul românesc, Rapid – Petrolul, se reeditează la mijlocul acestei săptămâni, miercuri, iar locurile stadionului Regie vor fi insuficiente față de cererea mare de bilete. Giuleștenii ar fi vrut să dispute meciul pe Arena Națională, însă răspunsul administratorului stadionului a fost unul negativ.

„PELUZA NORD, APROAPE SOLD-OUT 📣📣📣
Meciul cu Petrolul se anunță un joc cu casa închisă, mai mult de jumătate din biletele disponibile fiind vândute cu trei zile înainte de meci.
La Peluza Nord mai sunt foarte puține bilete, aproximativ 250, în timp ce la Tribuna I se mai pot achiziționa circa 450 de bilete.
Ne vedem pe stadion, pentru o atmosferă așa cum îi stă bine unui derby!”
, a anunțat Rapid pe pagina sa de Facebook.

Prețul biletelor este cel standard: 10 lei la Peluza Nord, 15 lei la Tribuna a II-a și 25 lei la Tribuna I.

Suporterii Petrolului vor primi 750 de bilete și vor sta la Peluza I.

Rapid, videoclip special pentru prefațarea derby-ului cu Petrolul

De o săptămână, atât Petrolul, cât și Rapid desfășoară campanii de promovare a „Primvs Derby”.

De exemplu, giuleștenii prefațează meciul cu ploieștenii printr-un videoclip în care actorii principali sunt cinci jucători (Nicolae Paraschiv, Ștefan Popa, Ionel Popescu, Ion Ispas, Bratu Pîrvu) și antrenorul Viorel Kraus ai Rapidului care a învins Petrolul, în 1982, cu 5-1.

Fanii Petrolului pregătesc, la rândul lor, și o coregrafie, iar prezența la stadionul Regie este obligatorie să se facă în „hanorac / geacă sau bluză de culoare neagră”.

În ultima etapă, Rapid a stat, deoarece Dunărea Călărași și-a amânat meciul cu ei, iar antrenorul Daniel Pancu a programat, în schimb, un amical în familie. De partea cealaltă, Petrolul a jucat duminică seară meciul cu Daco-Getica, pe care l-a câștigat cu 3-0.

Înaintea meciului direct, din etapa a 12-a, Rapid ocupă locul 7, cu 17 puncte acumulate în 9 meciuri jucate până acum, iar Petrolul se află pe poziția a 6-a, cu 18 puncte adunate în 10 partide.

Marius ANGHEL 14 Oct. 2019, 12:42 Campionat
Pe aceeași temă