Amical în familie în schimbul meciului cu Dunărea și pentru pregătirea jocului cu Petrolul! Piriz, la primul gol în tricoul Rapidului

Marius ANGHEL 12 Oct. 2019, 12:14 Pregătiri, amicale
Amical în familie în schimbul meciului cu Dunărea și pentru pregătirea jocului cu Petrolul!** Piriz, la primul gol în tricoul Rapidului

Nevoită să stea pentru a doua etapă consecutivă, fiindcă, după UTA, și Dunărea Călărași a obținut din partea FRF amânarea meciului direct, Rapid a desfășurat un nou amical în familie, așa cum făcea și înaintea datei la care ar fi trebuit să-i întâlnească pe arădeni. Jocul s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, cu Iacob, Dodoi, Piriz și Roskopf marcatori.

În lipsa meciului oficial cu Dunărea Călărași, Daniel Pancu a organizat joi un joc amical în familie la stadionul Regie. Antrenorul rapidist a împărțit lotul în două, pentru a le oferi tuturor jucătorilor minute înaintea derby-ului cu Petrolul (miercuri, ora 16:00, în Regie).

Partida s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, pentru una dintre echipe înscriind Alexandru Iacob și Gabriel Dodoi, iar pentru cealaltă au punctat Facundo Piriz (foto), aflat la prima sa reușită în tricoul Rapidului, chiar și dacă una amicală, și Matias Roskopf.

Nu a fost folosit Saifeddine Alami, ușor accidentat și care va intra la antrenamente peste două zile.

Pancu a folosit sistemul 4-4-2 pentru ambele echipe trimise pe teren:

Drăghia – Băjan, Bonnin, Al. Iacob, Vadasis (Finica 46′) – G. Crețu (Al. Dulca 46′), Djuric, R. Lazăr, Cârstocea – Dodoi, Hlistei (Goge 46′)

Al. Tătaru – I. Voicu, Bg. Manole, Mallo, Oanea – Sefer, Piriz, Jorza, Goge (Hlistei 46′) – Labeau, Roskopf

În precedentul meci amical în familie, desfășurat la finalul săptămânii trecute, „portocalii” i-au învins pe „verzi” cu 5-2, prin golurile marcate de Labeau (două), Goge, Alami și Djuric, respectiv Cârstocea (două). Atunci, Daniel Pancu i-a trimis pe teren pe: Drăghia (Tătaru) – Voicu, Bonnin, Mallo, Vadasis – Djuric, Piriz, Alami – Dulca, Labeau, Goge, respectiv: Achiriloaie – Crețu, Manole, Iacob, Oanea (Finica) – Sefer, Lazăr, Cârstocea – Dodoi, Roskopf, Hlistei.

În nouă meciuri desfășurate până acum în zece etape, Rapid are 17 puncte acumulate și ocupă, momentan, locul 5. Următorul joc îl are programat miercuri, pe teren propriu, de la ora 16:00, cu Petrolul.

Foto: FC Rapid 1923

Marius ANGHEL 12 Oct. 2019, 12:14 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă